Gå til indholdMedaljen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

314 sider

Udgivet

2018

genre/form

romanOriginaludgave

2018


Anmeldelser (1)


6. feb. 2018

Frankrig under 2. verdenskrig. Sekstenårige Gaëlle er magtesløs, mens hendes verden smuldrer omkring hende. Trodsig slutter hun sig til modstandsbevægelsen. Midt i krigens kaos træffer hun et valg, der kommer til at kaste lange skygger over hendes liv efter krigen. Fortrinsvis for kvindelige læsere.

Forsiden viser et snedækket landskab med en kvinde i rød frakke og en flyver fra 2. verdenskrig. Hovedhistorien udfolder sig kronologisk med et kort nutidsafsnit som afsæt for historien om en kvindes kamp og moralske valg i krigstid. Og hendes liv som stigmatiseret efter krigen, hvor hun elsker, mister og finder kærligheden.

Danielle Steele er garant for effektivt sammenskruede historier om modgang, kærlighed og stærke skæbner. Der er en vis repetition i forfatterskabet, men det er også det, der sikrer et trofast publikum, der får en roman i forfatterens vanlige sikre stil. Forsiden formidler fint indhold. Der er ikke noget nyt her, men det forventes heller ikke.

Mange forfatter skriver i kærlighedsgenren og Steele ligger i tråd med fx Victoria Hislop, Jojo Moyers, Marcia Williett, Helen Dunmore og Kate Morton.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Caft


Informationer og udgaver

Bog

2018

Bog

2018

Bog

2018

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018