Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Med små skridt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

352 sider (1 cd)

Udgivet

2009

Ophav
Genre og formøvelser
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. nov. 2009

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 12. nov. 2009

Meget anvendelig bog om stress og depression henvendt til den stress- eller depressionsramte selv, mens deres pårørende med fordel kan læse med over skulderen. Bogen vil være oplagt på en udstilling eller litteraturliste om disse meget udbredte lidelser.

Bogen er opbygget i 3 dele, hvor vi starter med 12 personlige beretninger, som er værd at læse og vil sige de fleste mennesker noget. Herefter følger eksperternes oplysninger om emnet, mens sidste del er en gør-det-selv-del, hvor vi får råd om, hvad der er at stille op, når skaden er sket eller skal forebygges. Inge Madsen arbejder som coach og underviser fra eget firma. Hun har selv været "gået ned" med stressrelateret depression, så det er ud fra egne erfaringer hun har skrevet bogen, hvor hun inddrager en række eksperter som Poul Videbeck, overlæge på Center for Psykiatrisk Forskning, stressforsker Bo Netterstrøm, psykiatrisk overlæge Per Bech samt kostvejleder Claus Tonsgaard, således at det faglige fundament er på plads. Og ikke at forglemme den flok personer, der bidrager ved at fortælle deres barske og smertelige historier. En cd med afslapningsøvelser, visualisering og guidet meditation medfølger.

Stress - når kroppen siger fra, 2003 og Jeg havde lagt alle viskestykkerne sirligt sammen - i køleskabet, 2009 rummer begge personlige beretninger og information.

Fin og anvendelig brugsbog om stress og depression, der vil kunne læses bredt af ramte og deres pårørende, som her vil finde støtte og inspiration.Informationer og udgaver

2009

Bog

Inge Madsen (f. 1953)

Frydenlund, 1. udgave

2009

Bog / Lyd (cd)

Inge Madsen (f. 1953)

Frydenlund