Gå til indholdMarkante forældre : en bog til lærere og pædagoger om at håndtere forældre med store krav og stærke følelser


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

162 sider: ill.

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Anmeldelser (5)


17. nov. 2017

Markante forældre med store krav og stærke følelser fylder ofte meget i lærere og pædagogers arbejde. Nogle gange så meget at samarbejdet går i hårdknude. Denne bog dykker ned i denne problematik med fokus på løsninger. Bogen er skrevet henvendt til især lærere og pædagoger men også til forældre.

Rikke Yde Tordrup giver i denne udgivelse indblik i og forståelse for de markante forældres univers samt præsenterer værktøjer til at kunne samarbejde med dem og forebygge eller løse konflikter med dem.

Bogen er skrevet i et letlæseligt og kærligt sprog med mange eksempler fra virkeligheden samt forslag til konflikthåndtering og samarbejde med denne nye forældretype og deres børn. Det er en udgivelse, som kan hjælpe med at løse mange udfordringer for lærere og pædagoger.

Bogen kan læses sammen med bøger om klasseledelse og om forældre-roller. Det kan eksempelvis være titler som Klasseledelse i praksis


Førerulve


og Jesper Juuls FørerulveBogen kan læses sammen med bøger om klasseledelse og om forældre-roller. Det kan eksempelvis være titler som Klasseledelse i praksis og Jesper Juuls Bogen kan læses sammen med bøger om klasseledelse og om forældre-roller. Det kan eksempelvis være titler som Klasseledelse i praksis og Jesper Juuls Førerulve.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Alice Buchhave Nørlem

2018-01-03

P [online]

Af

Christel Wilms

2018-01-11

Kognition & pædagogik

Sundhedsplejersken

Af

Inger H. Bünger

Årg. 40, nr. 4 (2018)


Informationer og udgaver

Ebog

2018

Bog

2017