Gå til indholdManden, der kunne koge suppe på et søm : svensk folke-eventyr


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

24 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

genre/form

roman,

eventyrOriginaludgave

2016


Beskrivelse


En sen aften lukker en nærig kone en vagabond indenfor. Hun vil ikke give ham mad, men han påstår, at han kan koge suppe på et søm. En suppe så skøn, at den er en konge værdig. Kan han virkelig det?


Anmeldelser (1)


11. nov. 2016

En sen aften lukker en nærig kone en vagabond indenfor. Hun vil ikke give ham mad, men han påstår, at han kan koge suppe på et søm. En suppe så skøn, at den er en konge værdig. For begynderlæseren.

Hanne Leth genfortæller det svenske folkeeventyr om manden, der kunne koge suppe på et søm. Hvert opslag har en sammenhængende farvet illustration. Der er tekst på hver side.

En fin genfortælling af et gammelt folkeeventyr. Illustrationerne understøtter læsningen, især personernes tydelige mimik lægger lidt ekstra til fortællingen. De fleste børn er fortrolige med genren folkeeventyr, så denne bog skal nok blive læst.

Der findes mange folkeeventyr for begynderlæseren. Pandekagen der stak af


Guldlok og de tre bjørne


og Guldlok og de tre bjørne kan være gode budDer findes mange folkeeventyr for begynderlæseren. Pandekagen der stak af og kan være gode budDer findes mange folkeeventyr for begynderlæseren. Pandekagen der stak af og Guldlok og de tre bjørne kan være gode bud.

Lektørudtalelse

Af

Ingelise Blom Hansen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2017

Bog

2016