Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Malfrua


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

307 sider

Udgivet

2019

Ophav
Genre og formroman, fantasy
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Fantasy. Tahia, Veo og Romed drager ud for at hente en eftertragtet skat til præsidenten, men rejsen går ikke som planlagt


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. okt. 2019

af

af

Iben Jakobsen

d. 22. okt. 2019

Fantasy. Vend tilbage til Midgård med Romed, Tahia og Veo, da de drager på eventyr. For fans af nordisk mytologi og fantasy.

Fortsættelse af Vineta. Tahia drømmer om at vende tilbage til Fjordbygden, men hendes far Romed har lovet præsident Stanislaus at bringe ham dug fra malfruatræernes blade, og modvilligt tager Tahia og hendes forlovede Veo med på den lange rejse gennem Midgård. Rejsen bliver lang og farer ligger på lur, og Tahia taber langsomt grebet om virkelig og fantasi, da mystiske magter presser hende ud i en skyggeverden. Samtidig virker Romed til at have en skjult dagsorden med rejsen.

Verdensopbygningen er en blanding af nordisk mytologi og fri fantasi, og det er en spændende verden at udforske. Desværre halter særligt dialogen, og historien fungerer ikke - den vil lidt for meget med utallige sidehistorier og nye personer. Historien slutter sært uforløst.

Er man interesseret i dansk skrevet fantasy, er der flere nyere titler såsom Væddermændenes natKaldet fra Galathea


Bjergtaget - og de blev lokket


Krigsmager


, Kaldet fra Galathea, Bjergtaget - og de blev lokket og KrigsmagerEr man interesseret i dansk skrevet fantasy, er der flere nyere titler såsom Væddermændenes nat, , Bjergtaget - og de blev lokket og KrigsmagerEr man interesseret i dansk skrevet fantasy, er der flere nyere titler såsom Væddermændenes nat, Kaldet fra Galathea, og KrigsmagerEr man interesseret i dansk skrevet fantasy, er der flere nyere titler såsom Væddermændenes nat, Kaldet fra Galathea, Bjergtaget - og de blev lokket og .Informationer og udgaver

2019

Bog

Henrik Petersen (f. 1970)

mellemgaard, 1. udgave

2019

Ebog

Henrik Petersen (f. 1970)

mellemgaard