Gå til indholdBøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Magisk hækling : den officielle Harry Potter-hæklebog


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

175 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

Ophav

Lee Sartori(forfatter, designer)

Ted Thomas(illustrator)

Rachel Søgaard(oversætter)

Camilla Lyng(redaktør)

m.fl

Genre og formhækleopskrifter, opskrifter, mønstre, hæklemønstre
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Så er den her! Den officielle og magiske Harry Potter-hæklebog - en gave til alle Harry Potter fans. Bogen henvender sig til fans af troldmandsserien, som kan hækle eller de gode bekendte som kan trylle en hæklet sag frem


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. jul. 2021

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 13. jul. 2021

Så er den her! Den officielle og magiske Harry Potter-hæklebog - en gave til alle Harry Potter fans. Bogen henvender sig til fans af troldmandsserien, som kan hækle eller de gode bekendte som kan trylle en hæklet sag frem.

Denne hæklebog er den officielle Harry Potter-hæklebog og indeholder 24 opskrifter på hæklede projekter, som alle stammer fra Harry Potter universet. Der er opskrifter på alt fra diverse figurer, såsom fordelingshatten, mandrakes, Dobby, Hedvig m.fl. til tøj fra troldmændenes garderobe, fx tørklæder og sweaters samt skolekapper. Dertil kommer diverse fortryllede kuriositeter, fx vindelhus-tæppe, kedelkurve og quidditch-banner. Undervejs i bogen er der baggrundsoplysninger fra filmuniverset, originale illustrationer og billeder fra filmproduktionen. Bogen indeholder desuden en oversigt over forkortelser og garnleverandører.

Virkelig fortryllende og mageløs hæklebog, der taler lige ind i det fantastiske univers. Bogens opskrifter varierer i sværhedsgrad fra de lette til noget mere krævende. Alle er dog beskrevet meget grundigt og med gode illustrationer. En helt speciel bog, som også vil være spændende at kigge i for ikke-hæklere bl.a. pga. de mange sjove oplysninger.

Der findes flere fagbøger knyttet til Harry Potter universet, bl.a. Magi på pindene, som er en officiel strikkebog.Informationer og udgaver

2021

Bog

Illustrator: Ted Thomas

Turbine, 1. udgave