Bøger / skønlitteratur / roman

Mægtigere end sværdet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
477 sider
Udgivet
2019
Ophav
Genre og form
roman, slægtsromaner
Originaludgave
2015

Beskrivelse


Familien Barrington/Clifton slikker sårene efter at en IRA-bombe sprang under MV Buckinghams jomfrurejse. Harry kæmper indædt for at få en russisk forfatter løsladt fra fængslet og både Emma og Sebastian tager kampen op imod familiens mange fjender.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. sep. 2018

af

af

Christine Christensen

d. 26. sep. 2018

5. bind i Clifton-krøniken fortsætter med masser af intriger, spænding, kærlighed og forviklinger. For alle der holder af underholdningslitteratur med højt tempo.

Familien Barrington/Clifton slikker sårene efter at en IRA-bombe sprang under MV Buckinghams jomfrurejse. Harry kæmper indædt for at få en russisk forfatter løsladt fra fængslet og både Emma og Sebastian tager kampen op imod familiens fjender i form af bankdirektør Sloane, Lady Virginia Fenwick og den allestedsnærværende Major Fisher. Det er livets store og små tilfældigheder, der præger dette bind, og de beslutninger, vi træffer, der får uventede konsekvenser for vores eget liv og dem vi elsker.

Det farverige persongalleri og de mange, måske lidt for mange, dramaer gør serien om familierne Clifton og Barrington til gedigen underholdning, der måske ikke byder på den helt store personlige udvikling, men til gengæld rummer masser af action og nervepirrende cliffhangers. Seriens mange fans vil helt sikkert ikke blive skuffede.

To andre serier om Europa i det 20. Århundrede er Ken Folletts "Century trilogien" og Jan Guillous "Det store århundrede".