Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Madmentor : fra indre kaos til madro


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

178 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Ophav

Sofia Manning(forfatter, (hovedansvarlig))

Marie Steenberger(forfatter, (hovedansvarlig))

Anna Bridgwater(forfatter)

Line Thit Klein(illustrator)
Genre og formopskrifter

Beskrivelse


Få gode råd til at bryde dine kostvaner og find din naturlige vægt. Med madmentormodellen kan perioder med slankekure efterfulgt af overspisning erstattes med et langt mere afslappet forhold til mad


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. maj. 2017

af

af

Jette Landberg

d. 18. maj. 2017

Madmentormodellen er en metode til at skifte et forstyrret spisemønster ud med et afslappet. Kan læses af de mange i den vestlige verdens overflod, der kæmper med et usundt spisemønster.

Mange har svært at få et afslappet spisemønster. Samtidig dyrker vi kroppen som aldrig før, og fedme bliver anset for mangel på kontrol. Madmentorerne fortæller om, hvordan man kan undgå selvhad og at dulme følelserne med mad. De første kapitler hjælper læseren til at afdække, om man er madafhængig, hvordan man kan mærke sig selv og finde den naturlige vægt, istedet for en urealistisk drømmevægt. Mentorerne bruger bl.a. metoden mekanisk spisning, hvor man fast spiser 3 moderate måltider om dagen i en periode. Vi får 30 opskrifter til de 3 måltider, fulgt af metoden intuitiv spisning. Til slut tips til at forlige sig med sin krop og lære at elske sig selv. Forfatterne er ernæringsvejleder og coach. Sammen driver de madmentoruddannelsen. Manning kendes især for sine bøger om coaching, hvor Steenberger bl.a. har skrevet Ser jeg tyk ud i den her mave?for gravide og nybagte mødre.

Fin bog uden hokus pokus. Mekanisk spisning er et enkelt system, hvor man i princippet kan spise alt, bare kun 3 gange om dagen og i moderate mængder.

Professor og psykoterapeut Julia Buckroyd har skrevet Forstå dine spisevaner, der bygger på klienthistorier. Den har et mere psykiatrisk sigte end bogen her, der er for alle med større og mindre forstyrrelser.Informationer og udgaver

2017

Bog

Illustrator: Line Thit Klein

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2017

E-bog

Illustrator: Line Thit Klein

Lindhardt og Ringhof, 1. e-bogsudgave

2017

Lydbog (online)

indlæser: Tina Kruse Andersen

Lindhardt og Ringhof