Gå til indholdBøger / faglitteratur / kogebøger

Mad til småfolk : en sund start på livet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

175 sider: ill. i farver

Udgivet

2010

Ophav

Karen Ansel(forfatter)

Charity Ferreira(forfatter)

Anne Mendelsohn(oversætter)

Thayer Allyson Gowdy(illustrator)
Genre og formkogebøger, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. jul. 2010

af

af

Katja Larsen

d. 29. jul. 2010

En lækker opskriftsbog til forældre med børn mellem 1/2 og 3 år.

De to forfattere er henholdsvis freelance skribent med speciale i mad og ernæring samt kok og madskribent. Den danske oversætter er kok og cand.mag. med interesse for måltidets kulturhistorie. Og det mærkes tydeligt at forfatterne har erfaring indenfor mad og småfolk. Det er en bog der oser af overskud og som viser hvor nemt det kan være at lave hjemmelavet mad til små børn. Der er ca. 90 opskrifter inddelt efter barnets alder og dermed hvilken type mad barnet kan håndtere. Der er desuden gode råd og vejledning til at hjælpe nybagte forældre med at navigere i junglen af ernæringsråd. Virkelig lækker layout og billeder.

Af bøger om mad til småbørn findes den noget mindre bog Mad til spædbørn & småbørn : fra skemad til familiemad som kom i en ny udgave i 2010. Så vidt jeg kan se, udfylder denne bog et hul og bør være på rigtig mange biblioteker.

Mad til småfolk er en virkelig lækker bog om at lave hjemmelavet mad til børn mellem 1/2 og 3 år. Det kræver selvfølgelig overskud at lave al mad fra bunden, men bogens opskrifter kan også være et fint supplement til færdiglavet mad. Udover de mange lækre opskrifter er der gode råd og vejledning. De fleste forældre vil bestemt kunne få noget ud af denne dejlige bog.Informationer og udgaver

2010

Bog

Illustrator: Thayer Allyson Gowdy

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2010

Bog

Illustrator: Thayer Allyson Gowdy

Gyldendal, 1. udgave