Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Mad til mange


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

184 sider: ill. i farver

Udgivet

2010

Ophav

Camilla Zarah Lawes(forfatter)

Columbus Leth(illustrator)
Genre og formopskrifter, kogebøger
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Ideer til hvordan man let og praktisk laver gæstemiddag til mange. 90 opskrifter, alle med en tids- og arbejdsplan, så maden kan laves uden stress og jag, før gæsterne kommer. Samt forslag til 15 menuer


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. sep. 2010

af

af

Katja Larsen

d. 20. sep. 2010

Mad til mange er, som titlen indikerer, en kogebog med opskrifter til mange personer. Der er opskrifter til den store familie, madklubben eller vennemiddagen.

Camilla Zarah Lawes er madskribent i Femina, food-stylist og opskriftudvikler. Mad til mange indeholder ca. 90 opskrifter på alt fra gryderetter til fiskeretter, lækre salater samt søde sager. Desuden er der retter specielt rettet mod børn. Forfatteren giver sit bud på, hvordan retterne kan sættes sammen på kryds og tværs i menuer med temaer som herremiddag, frankofil menu og menuen hov, vi fik gæster. Billederne er virkeligt indbydende og alle opskrifter har en god vejledning. Til alle opskrifter følger en arbejdsplan, hvor der står hvad der kan gøres fx dagen før.

Der udgives mange gode kogebøger, men Mad til mange har alligevel noget at byde ind med; de lækre opskrifter, de flotte billeder samt de små detaljer i vejledningen.

En virkeligt lækker kogebog med flotte billeder og lækre opskrifter. Som forfatteren gør opmærksom på, kan den mindre familie blot halvere opskrifterne og så er der middag til fire. Det må ikke være opskrifternes størrelse der holder lånerne tilbage, for denne kogebog kan godt gå hen og blive et hit. Denne lektør fik i hvert fald lyst til at gå i køkkenet ved læsningen.Informationer og udgaver

2010

Bog

Illustrator: Columbus Leth

Politiken, 1. udgave