Bøger / faglitteratur / opskrifter

Mad til 2 dage : tryl dagens mad om til ny mad i morgen - og spar tid og penge


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
169 sider: ill. i farver
Udgivet
2013
Ophav
Genre og form
opskrifter, kogebøger

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2013

af

af

Birgit Sloth

d. 27. sep. 2013

En praktisk kogebog der henvender sig til danske familier, som ønsker hjælp til lettere at få et varieret aftensmåltid hver dag, og som gerne vil undgå madspild. Bogens indbydende layout taler godt for sig selv.

Mette Mølbak er skribent på ugebladet "Alt for damerne" og har tidligere skrevet Mor på høje hæle. Kogebogen har hverdagsopskrifter, der let kan laves af den øvede amatørkok. Den er opdelt i afsnittene: kylling, fisk, kød, hakket kød, grønt og sødt med opskrifter til to dage, hvor rester fra dag et giver et nemt måltid dag to. Opskrifterne er gennemarbejdede, og det virker gennemtænkt, at ingrediensernes mængder svarer til produkternes standardstørrelse. Der er også mange tips til andre anvendelser af resterne.

Der er fokus på at undgå madspild som i Stop spil af mad og på at bruge sine rester som i Rig på rester. Mad til 2 dage er et godt supplement til disse bøger.

En fin kogebog med gode opskrifter til den familie, der gerne vil prøve noget nyt uden at det er fremmedartet, og som ønsker hjælp til planlægning af aftensmåltidet.