Gå til indholdMad, mening & magiske øjeblikke : spis, sov og tænk dig sund


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

251 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Kogebog med fokus på balancen mellem mad og drikke, tankesæt, aktivitet og søvn som hemmelighederne bag et langt og sundt liv


Anmeldelser (1)


27. aug. 2018

Inspirerende og meget appetitlig bog med fokus på balancen mellem mad og drikke, tankesæt, aktivitet og søvn som hemmelighederne bag et langt og sundt liv. For dem, der gerne vil ofre lidt ekstra opmærksomhed, tid og penge på familiens velvære.

Bogen introducerer taburetteknikken, en visualiseringsmodel hvor man forestiller sig sin sundhed hvilende på tre ben: tanker, valg af mad samt kvaliteten af nattesøvn. Herefter følger et stort opskriftsafsnit og til afslutning et afsnit om køkkengrej, en linksamling samt fyldige notehenvisninger. Bogen er rigt illustreret med farvefotos. Anette Harbech Olesen er kostvejleder og har skrevet en lang række bøger. Hun kan endvidere følges på https://www.madforlivet.com/.

Inspirerende og velunderbygget. Kræver dog noget af sin læser. Det er ikke for dem, der gerne vil hoppe over, hvor gærdet er lavest sundhedsmæssigt set. Mange af opskrifterne kræver specialingredienser.

Forfatterens Sund og i balance med syv sunde skridt


fra 2012 har rigtigt mange af de samme grundelementer og samme udstyr; men ikke nær så mange opskrifterForfatterens Sund og i balance med syv sunde skridt fra 2012 har rigtigt mange af de samme grundelementer og samme udstyr; men ikke nær så mange opskrifter.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Mørch


Informationer og udgaver

Bog

2018

Ebog

2018