Bøger / faglitteratur / opskrifter

Mad med kærlighed


Beskrivelse


Opskrifter på rå, vegansk og vegetarisk mad. Med fokus på morgenmad, frokost, aftensmad, dessert, glutenfrit og almindeligt brød.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. okt. 2014

af

af

Lone Krøgh

d. 29. okt. 2014

Kogebog til de køkkenskrivere, der interesserer sig for vegetarisk, vegansk eller rå mad, og til dem, der søger ny inspiration til grøn madlavning.

Begge forfattere beskæftiger sig professionelt med kost, og i denne bog, der støtter et projekt for gadebørn i Afrika, præsenterer de en række opskrifter på grøn mad. Nogle af opskrifterne er deres egne, andre er doneret af andre madskribenter, der også bakker op om gadebørnsprojektet. Opskrifterne falder inden for kategorierne morgenmad og drikke, frokost og aftensmad, brød og pålæg samt dessert og kager. Indledningsvis afsnit om mad og sundhed samt om forskellige råvarer.

Opskrifterne er forholdsvis lette at gå til. Der bruges et overskueligt antal ingredienser, hvoraf enkelte kan være lidt specielle for de fleste køkkenskrivere, men givetvis mere almindelige for erfarne vegetarer. Det er ikke en grundbog i grøn mad, men mere en nichepræget udgivelse, og er man ny i et køkken, eller skal man lave grøn mad for første gang, er det derfor næppe denne kogebog, man vil vælge.

Forfatterne har netop udgivet Rawfood for hele familien, og udbuddet af kogebøger med grøn madlavning er stort, hvad enten det drejer sig om almindelig vegetarisk mad eller om raw food.