Gå til indholdMåske uskyldig : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

298 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Krimi. Forsvarsadvokaten Olivia Randall skal forsvare sin tidligere kæreste Jack, som er tiltalt for mord. Meget peger på Jack som morderen, men Olivia er overbevist om hans uskyld. Tvivlen nager. Er der nogen, der har lagt en udspekuleret fælde for ham eller er Jack skyldig?


Anmeldelser (3)


26. maj. 2020

Forsvarsadvokat Olivia Randall skal forsvare sin tidligere kæreste Jack Harris, som er tiltalt for mord. Meget peger på Jack som morderen. Er han skyldig eller er der nogen, der har lagt en fælde for ham? For læsere af spændingsromaner med et godt plot.

Olivia Randall beslutter sig for at repræsentere den anerkendte forfatter, Jack Harris, der er tiltalt for mord. Hun mener, at hun skylder ham det efter at hun knust hans hjerte 20 år tidligere. Hun er overbevist om, at han ikke har gjort det. En historie om en kvinde i selskabskjole med en flaske champagne en tidlig onsdag morgen er Jacks alibi, men hvem er kvinden? Den dræbtes søn var skyld i Jacks kones død. Den kendsgerning samt Jacks tilstedeværelse på mordstedet, gør forsvaret svært. Alt peger på Jack. Har Olivia taget fejl? Er Jack gerningsmanden? Alafair Burke har tidligere udgivet Bag facaden


og har været medforfatter på Mary Higgens Clarks seneste bøgerOlivia Randall beslutter sig for at repræsentere den anerkendte forfatter, Jack Harris, der er tiltalt for mord. Hun mener, at hun skylder ham det efter at hun knust hans hjerte 20 år tidligere. Hun er overbevist om, at han ikke har gjort det. En historie om en kvinde i selskabskjole med en flaske champagne en tidlig onsdag morgen er Jacks alibi, men hvem er kvinden? Den dræbtes søn var skyld i Jacks kones død. Den kendsgerning samt Jacks tilstedeværelse på mordstedet, gør forsvaret svært. Alt peger på Jack. Har Olivia taget fejl? Er Jack gerningsmanden? Alafair Burke har tidligere udgivet Bag facaden og har været medforfatter på Mary Higgens Clarks seneste bøger.

Godt sammensat plot, hvor læserens overbevisning om skyld eller uskyld konstant bliver sat på prøve. Olivia Randall er en kvinde med pondus og det er en fornøjelse at følge hendes stræben efter sandheden.

Alafair Burke kan sammenlignes med forfatteren Karin Slaugter. Hvis man holder af spændingsromaner, hvor advokaten er hovedpersonen, kan man kaste sig over den hæsblæsende serien om advokat Eddie Flynn af Steve Cavanagh.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

2020-07-06

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 19. aug. 2020


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (cd)

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020