Gå til indholdMåske tager vi fejl : livsvisdom fra mit liv som buddhistmunk


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

204 sider, tavler i farver

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Den tidligere erhvervsmand Björn Natthiko Lindeblad fortæller om sit liv som buddhistisk skovmunk. For læsere med interesse i selvudvikling


Anmeldelser (2)


8. jul. 2022

Den tidligere erhvervsmand Björn Natthiko Lindeblad fortæller om sit liv som buddhistisk skovmunk. For læsere med interesse i selvudvikling.

Gennem 38 kapitler fortæller Björn Lindeblad om at skifte livet som succesrig, ung erhvervsmand ud med et liv som buddhistisk skovmunk i Thailand, over et munkekloster i England, frem til i dag hvor han med diagnosen ALS, bruger sin buddhistiske visdom til at leve med den dødelige diagnose. Bogens kapitler har overskrifter som ""Succesfuld, men ikke lykkelig", "Mor, jeg vil være skovmunk" og "Slutter det sådan her?". Svenske Björn Lindeblad er tidligere økonom og nu buddhistisk munk.

"Måske tager jeg fejl. Det er min superkraft". Små visdomsord, om at turde tvivle på sig selv, som forfatteren fortæller er hans styrke. En interessant fortælling om at have en lovende og indbringende karriere, men alligevel tage valget om at leve i indre ro og med fokus på mental sundhed. Bogen er inspirerende og kan læses af alle, også selv om man ikke personligt føler sig kaldet af det asketiske munkeliv. Bogen er skrevet i et let og flydende sprog, hvilket gør den tilgængelig for alle.

Kan sammenlignes med en bog som Se tigeren i øjnene


Tænk som en munk


, hvor en tidligere professionel sportsudøver, fortæller om vejen til et buddhistisk liv. Tænk som en munk handler om at opnå munkesindKan sammenlignes med en bog som Se tigeren i øjnene, hvor en tidligere professionel sportsudøver, fortæller om vejen til et buddhistisk liv. handler om at opnå munkesindKan sammenlignes med en bog som Se tigeren i øjnene, hvor en tidligere professionel sportsudøver, fortæller om vejen til et buddhistisk liv. Tænk som en munk handler om at opnå munkesind.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap

Weekendavisen

Af

Henriette Harris

d. 1. jul. 2022


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022