Gå til indholdLyset vi mistede


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

351 sider

Udgivet

2019

genre/form

romanOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Den 11. september 2001 mødes Lucy og Gabe for første gang. De bliver forelsket, men skæbnen vil at deres veje skal skilles. Igennem de næste 13 år har de kun sporadisk kontakt, men Lucy tænker stadig på om Gabe er den eneste ene


Anmeldelser (2)


18. aug. 2017

Den 11. september 2001 i New York mødes Lucy og Gabe for første gang, og får en dyb forbindelse til hinanden. Livet vil dog at deres veje skal skilles, men selv efter 13 år kan Lucy ikke slippe drømmen om et liv med Gabe. For kvindelige læsere af kærlighedshistorier.

Lucy og Gabe møder hinanden første gang den 11. september 2001 i New York. På trods af de sørgelige omstændigheder, der bringer dem sammen, oplever de alligevel en dyb forbindelse til hinanden. Kærligheden vokser imellem dem, men det gør også Gabes længsel efter at rejse ud i verden som fotojournalist. Lucy bliver i New York, og deres veje skilles. Igennem 13 år holder de kun sporadisk kontakten, og i mellemtiden bliver Lucy gift, og får børn. Lucy tvivler dog på om hun tog det rigtige valg med at komme videre i sit liv uden Gabe, eller om det er skæbnen at de skal ende op sammen.

Skrevet i form af et langt brev fra Lucy til Gabe, får man som læser præsenteret 13 års liv kogt ned til 350 sider. Det føles forhastet, men historien om den udødelige kærlighed imellem parret er fængende og rørende.

I samme stil og genre findes David Echolls Samme dag næste år


Måske mødes vi


. Par der først mødes igen efter lang tids adskillelse findes også i Måske mødes vi af Kate Eberlen. Fans af Jojo Moyes bøger kan også være med herI samme stil og genre findes David Echolls Samme dag næste år. Par der først mødes igen efter lang tids adskillelse findes også i af Kate Eberlen. Fans af Jojo Moyes bøger kan også være med herI samme stil og genre findes David Echolls Samme dag næste år. Par der først mødes igen efter lang tids adskillelse findes også i Måske mødes vi af Kate Eberlen. Fans af Jojo Moyes bøger kan også være med her.

Lektørudtalelse

Af

Louise Hede

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Juul Andersen

2017-09-13


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2017

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2017