Bøger / faglitteratur / erindringer

Lyset mellem os : historier fra himlen som gør os klogere på livet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
317 sider
Udgivet
2016
Ophav
Genre og form
erindringer

Beskrivelse


Forfatterens beretning om et liv som medium, hvor hun bl.a. hjælper pårørende med at få kontakt til afdøde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. apr. 2016

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 29. apr. 2016

En personlig beretning om at opdage sine clairvoyante evner og bruge dem til at hjælpe andre. For de spirituelle eller bare nysgerrige læsere.

Laura Lynne Jackson er gymnasielærer, gift og mor til to. Samtidig fungerer hun også som medium og hjælper bl.a. pårørende med at få kontakt til afdøde. I bogen fortæller hun om sin barndom og ungdom, hvor hun måtte lære at forene sig med de psykiske evner, som hun har haft, siden hun som 11-årig forudsagde morfarens død. Gennem beskrivelser af sessioner med klienter, fortæller hun om sin udvikling af evnerne, og om hvordan livet er - på godt og ondt - når man har kontakt til den anden side.

Det er en velfortalt beretning om et liv som medium. Forfatteren forholder sig undrende og åben til at hun har disse evner, og det gør hende troværdig når hun beskriver, hvordan hun får informationer fra de døde. Historierne om klienterne er vedkommende og til tider meget rørende. Det er forfatterens hensigt at gøre os klogere på livet ved at læse "historierne fra himlen". Denne læser fandt trøst i beskrivelsen af dødsprocessen, men fandt bogen mere underholdende end livsændrende.

Når ånderne banker påMit liv som mediumMit liv med ånderneMaya Fridan er clairvoyant - er du?, Mit liv som medium og Mit liv med ånderne er bud på biografier fra clairvoyante. Maya Fridan er clairvoyant - er du? er både biografi og vejledning til at udvikle åndelige evnerNår ånderne banker på, og Mit liv med ånderne er bud på biografier fra clairvoyante. Maya Fridan er clairvoyant - er du? er både biografi og vejledning til at udvikle åndelige evnerNår ånderne banker på, Mit liv som medium og er bud på biografier fra clairvoyante. Maya Fridan er clairvoyant - er du? er både biografi og vejledning til at udvikle åndelige evnerNår ånderne banker på, Mit liv som medium og Mit liv med ånderne er bud på biografier fra clairvoyante. er både biografi og vejledning til at udvikle åndelige evner.