Gå til indholdLyset i et menneskes hjerte : bogen om det uendelige univers indeni


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

284 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Med udgangspunkt i en rejse til Israel holder Lars Muhl (f. 1950) i form af "Asaphs bog" et spejl op for læseren. Bogen er Muhls åndelige testamente og opsummerer hans esoteriske studier og religiøse erfaringer, samt hans arv efter seeren Calle de Montségur


Anmeldelser (2)


25. okt. 2018

Lars Muhls åndelige testemente, og hans arv efter seeren og praktikeren Calle de Montségur. Til åndeligt søgende, og læsere af kristen mystik og spiritualitet.

I 2014 er Lars Muhl (1950-) i Israel for at medvirke i en film om Jesus og det aramæiske sprogs betydning, det sprog som Jesus og essæerne talte, og som har været omdrejningspunktet for hans søgen siden 1988. Han mediterer i hulen, hvor Dødehavsrullerne blev fundet, finder her Asaph Muzethis bog om det åndelige univers indeni, som skriver sig selv mens han læser. Han møder også bl.a. inkarnationer af Jesus, hidkaldt af bønner, og fortæller om sin forståelse af det himmelske rige, og vejen dertil, som går igennem hjertet og Lysets Lov. Der er henvisninger til videooptagelser, bl.a. en optagelse af hans lydhealing af en brækket arm. Om Calle de Montségur's liv fortæller LM sidst i bogen. Noter og litteratur.

En fascinerende ydre og indre rejse, i hvilken LM holder et spejl op for læseren, og viser os de uudnyttede bevidstheds-potentialer vi besidder, og hvem vi i virkeligheden er, når vi forbinder os med vores åndelige overbygning. Han anviser læseren vejen dertil. Bogen opsummerer LM's livslange esoteriske studier og erhvervede religiøse erfaringer.

I Gralstrilogien


Den himmelske vej til opnåelse af hjertets stilhed


fortæller LM også om sin læremester Calle de Montségur, og om det han har lært af ham. Den himmelske vej til opnåelse af hjertets stilhed er LM's spirituelle manifestI Gralstrilogien fortæller LM også om sin læremester Calle de Montségur, og om det han har lært af ham. er LM's spirituelle manifestI Gralstrilogien fortæller LM også om sin læremester Calle de Montségur, og om det han har lært af ham. Den himmelske vej til opnåelse af hjertets stilhed er LM's spirituelle manifest.

Lektørudtalelse

Af

Grethe Lorentzen

Nyt aspekt

Af

Ingelise Hallengren

Årg. 51, nr. 1 (2019)


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2020

Lydbog (net)

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Bog

2018

Ebog

2018