Bøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

Lynkinesere og søde asier : en rejse tværs gennem Asien


Beskrivelse


Skildring af 8 måneders rygsækrejse i bl.a. Nepal, Burma, Thailand, Taiwan, Filippinerne, Malaysia, Indonesien og Papua.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. maj 2015

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 5. maj 2015

Kvindelig globetrotters oplevelser og refleksioner fra 8 måneders rygsækrejse i Asien. For lænestolsrejsende, alternative rejseplanlæggere og læsere med interesse for den tredje verden.

Forfatteren har som 41-årig sammenlagt rejst rundt i verden i 10 år. Hun rejser gerne alene og længe til steder, de fleste turister ikke når. Denne tur går bl.a. gennem Nepal, Burma, Thailand, Taiwan, Filippinerne, Malaysia, Indonesien og Papua. Hun skildrer den natur og kultur, hun møder, kommer i kontakt med lokalbefolkning og andre rejsende og reflekterer over turismen og den tredje verdens vilkår. Illustreret med mindre sort-hvide fotos samt indstik med farvefotos.

Velskrevet og vellykket rejseskildring, der med vedkommende observationer og refleksioner har bud til samfundsbevidste rejseinteresserede. Bogen er spændende at læse i sin helhed og kan inspirere til egen rejseplanlægning. De sort-hvide fotos er desværre temmelig gnidrede at se på.

Forfatteren har også skrevet den tilsvarende Blandt pungdyr og vulkanerIndienFarvel TibetSeks rejser i Tibet. Andre rejseskildringer, skrevet med bevidsthed om kulur, natur og samfundsforhold i Asien er fx Indien, Farvel Tibet og Seks rejser i TibetForfatteren har også skrevet den tilsvarende Blandt pungdyr og vulkaner. Andre rejseskildringer, skrevet med bevidsthed om kulur, natur og samfundsforhold i Asien er fx , Farvel Tibet og Seks rejser i TibetForfatteren har også skrevet den tilsvarende Blandt pungdyr og vulkaner. Andre rejseskildringer, skrevet med bevidsthed om kulur, natur og samfundsforhold i Asien er fx Indien, og Seks rejser i TibetForfatteren har også skrevet den tilsvarende Blandt pungdyr og vulkaner. Andre rejseskildringer, skrevet med bevidsthed om kulur, natur og samfundsforhold i Asien er fx Indien, Farvel Tibet og .