Gå til indholdLykkens sønner


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

631 sider

Udgivet

2022

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2022


Beskrivelse


I Connecticut i 1950'erne adskilles to tvillingedrenge ved fødslen. Nathaniel Cartwright og Fletcher Andrew Davenport får vidt forskellige vilkår i livet, og selvom deres veje ofte krydses, mødes de først ansigt til ansigt, da den ene skal forsvare den anden for mord. For alle, der holder af underholdende, historiske og politiske dramaer


Anmeldelser (1)


3. jun. 2022

I Connecticut i 1950'erne adskilles to tvillingedrenge ved fødslen. Nathaniel Cartwright og Fletcher Andrew Davenport får vidt forskellige vilkår i livet, og selvom deres veje ofte krydses, mødes de først ansigt til ansigt, da den ene skal forsvare den anden for mord. For alle, der holder af underholdende, historiske og politiske dramaer.

To tvillingebrødre vokser op uden at kende til hinandens eksistens. Begge gennemfører kostskoler, møder med kærester, universiteter og ægteskaber på fineste vis, men voksenlivet sender dem i forskellige retninger. Nathaniel bliver dekoreret som krigshelt i Vietnam og vælger en karriere i bankverdenen, mens Fletcher arbejder som forsvarsadvokat og senere går ind i politik. Selvom de to brødre har meget til fælles er det først da de begge stiller op til guvernørposten og den ene anklages for mord, at de for alvor lærer hinanden at kende.

Underholdende og dramatisk fortælling om moral, ambitioner, politik, venskab og kærlighed fortalt igennem flere årtier. Det politiske system i USA fylder en del, men som vanligt er der også plads til livets op- og nedture, og selvom nogle personer godt kan virke lidt skabelonagtige, er der ingen tvivl om, at Jeffrey Archer kan sit håndværk.

Det er oplagt at sammenligne med Det der skiller os


, der også handler om to tvillingers opvækst hver for sig i det 20. århundredes USADet er oplagt at sammenligne med Det der skiller os, der også handler om to tvillingers opvækst hver for sig i det 20. århundredes USA.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2022

Ebog

2022

Lydbog (net)

2022