Gå til indholdBøger / faglitteratur / idebøger

Lykken er - traditioner og kreative stunder : 110 idéer til DIY


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

239 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Ophav

Sif Meincke(forfatter)

Heidi Korsgaard(redaktør)
Genre og formidebøger, opskrifter, gør-det-selv, gør det selv-bøger
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


23 madopskrifter og 110 DIY ideer til at give lykkestunder


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2016

af

af

Malene Møller Larsen

d. 16. sep. 2016

23 nemme madopskrifter og 110 nemme DIY ideer er Sif Meinckes opskrift på, hvad der kan give lykkestunder i hendes familie. Til kreative sjæle, men nok mest kvinder.

Sif giver opskrifter, tips og idéer til bl.a. familier med børn. Bogen er opdelt i forskellige temaer som sommertid, nem grillmiddag, børneværelse og indret med foto. Til "do it yourself projekterne" er der en oversigt over, hvad man skal bruge, samt hvordan man gør. Bagerst er forhandlerinfo samt register. Bogen er illustreret med mange farvefotos.

Hvis du finder lykken ved at lave små kreative projekter til hjemmet, er denne bog lige sagen. Sjove indledende bemærkninger, nemme familiemåltider, spændende DIY-ideer samt masser af farvefotos af den "Fingernemme" fotograf, Sif Meincke, gør bogen let og nemt tilgængelig. En flot "bladre bog" og nem læsebog. Bogen har et godt format, så den ikke bliver for tung, selvom den er tyk.

Sif Orellana har også udgivet bøger med udgangspunkt i samme emne; kreativitet, mad og hverdag Slyngler & stanglakridsGuld i gryden


og Guld i gryden. Denne bog har nogenlunde samme koncept med sjove bemærkninger, kreative ideer og gode familiemåltider, som er illustreret med flotte farvefotosSif Orellana har også udgivet bøger med udgangspunkt i samme emne; kreativitet, mad og hverdag Slyngler & stanglakrids og . Denne bog har nogenlunde samme koncept med sjove bemærkninger, kreative ideer og gode familiemåltider, som er illustreret med flotte farvefotos.Informationer og udgaver

2016

Bog

Sif Meincke

Sif Meincke, 1. udgave

2016

Ebog

Sif Meincke

Sif Meincke, 1. udgave