Gå til indholdLykkelige lydige hunde


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

158 sider: ill. i farver

Udgivet

2011

Originaludgave

2011


Beskrivelse


Til hundeejeren, der ønsker at opdrage sin hund med kærlighed og forståelse. Der argumenteres for bløde træningsmetoder, som ud over at give en lydig hund også giver en lykkelig hund


Anmeldelser (1)


6. apr. 2011

Målgruppen er hundeejere der ønsker lydige hunde, som samtidig er glade hunde.

Lykkelige lydige hunde er oprindeligt fra 1974, men denne reviderede udgave er den første udgave på dansk. Forfatteren gennemgår blandt andet de forskellige skoler indenfor hundetræning, grundtræningen, træningsmetoder og lidt om respekt og lederskab. De vigtigste pointer er hverdagslydigheden og måden hvorpå man træner sin hund med kærlighed og forståelse fremfor hårde metoder. Fine billeder og små letlæselige og relevante afsnit.

Der findes rigtigt mange bøger om hundeopdragelse. Anders Hallgren har skrevet en del af dem - også om ret specifikke emner, så som hunde og fyrværkeri samt hunde og brandalarmtræning, hvor Lykkelige lydige hunde har fokus på hverdagslydighed.

En rigtig god bog til hundejeren der ønsker at opdrage sin hund med kærlighed og forståelse. Der argumenteres for bløde træningsmetoder, som ud over at give en lydig hund også giver en lykkelig hund. Denne bog skal nok blive populær blandt hundeejere.

Lektørudtalelse

Af

Katja Larsen


Informationer og udgaver

Ebog

2016

Bog

2011