Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Lydbogsindlæseren i Woodlake


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

326 sider

Udgivet

2021

Ophav

Carey Heywood(forfatter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Lucy flytter sammen med sin forlovede til Woodlake for at være tættere på sin bedstefar. Som lydbogsindlæser kan hun arbejde hvor som helst. Men hendes forlovede, Derek, bryder sig ikke om livet i en lille by og slet ikke om den lækre anlægsgartner, Gideon Thompson. Kærlighedsroman for alle, der elsker gode feel good-romaner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. maj. 2021

af

af

Maria Sjøblom

d. 11. maj. 2021

Lucy flytter sammen med sin forlovede til Woodlake for at være tættere på sin bedstefar. Som lydbogsindlæser kan hun arbejde hvor som helst. Men hendes forlovede, Derek, bryder sig ikke om livet i en lille by og slet ikke om den lækre anlægsgartner, Gideon Thompson. Kærlighedsroman for alle, der elsker gode feel good-romaner.

De lækre Thompson-brødre er kendt i lille Woodlake, og Gideon er den sidste, der stadig er single. Han er kendt som damernes ven og har ikke tænkt sig at slå sig ned endnu. Alligevel er der noget særligt over den iltre Lucy. Lucy er nok tiltrukket af Gideon. Hvem ville ikke være det? Men hun har tænkt sig at holde sig langt væk på grund af hans rygte som byens skørtejæger. Lucy har rigeligt at lave som lydbogsindlæser, et arbejde hun kan passe hjemmefra, og nu vil hun bare nyde det rolige liv tæt på sin elskede bedstefar. Men da hendes liv slår en gigantisk kolbøtte, må hun alligevel sande, at der er noget helt særligt ved Thompson-familien. 4. og afsluttede bind i "Woodlake-serien", der starter med Et rigtigt håndværkertilbud.

Bøgerne i Woodlake-serien kan sagtens læses hver for sig. Men man bør unde sig selv et nærmere bekendtskab med alle de skønne Thompson-brødre, der er hovedpersoner i hver deres bog i serien. Carey Heywood skriver som altid så godt og medrivende, at bogen desværre er alt for hurtigt læst.

Nyd også svenske Johanna Schreibers Tolv uger med dig.Informationer og udgaver

2021

Bog

Carey Heywood

Palatium, 1. udgave

2021

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Maj Johansen

AV Forlaget Den Grimme Ælling

2021

E-bog

Carey Heywood

Palatium Books, 1. udgave

2021

Lydbog (online)

indlæser: Maj Johansen

Palatium