Gå til indholdLukketid : 11 fortællinger med afsæt i en kø i H&M på Strøget, julen 1999 : kollektivroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

176 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Har du nogensinde spekuleret over de andres liv, når du stod i en kø og ventede? Romanen handler om 11 forskellige kvindeliv. Det eneste, kvinderne har tilfælles, er, at de befinder sig i samme kø i H&M på Strøget en uge før jul og at deres liv ikke er enkle. Til læsere af kvinderomaner, der går et spadestik under overfladen


Anmeldelser (1)


26. apr. 2021

Har du nogensinde spekuleret over de andres liv, når du stod i en kø og ventede? Romanen handler om 11 forskellige kvindeliv. Det eneste, kvinderne har tilfælles, er, at de befinder sig i samme kø i H&M på Strøget en uge før jul og at deres liv ikke er enkle. Til læsere af kvinderomaner, der går et spadestik under overfladen.

11 kvinders historier kædes sammen i kollektivromanen via deres ventetid i den samme kø i H&M på Strøget lige før lukketid. De unge og ældre kvinders forskellige historier og udfordringer udfoldes, og læseren følger dem gennem højtiden, der sætter problemer og sorger på spidsen.

Flot romandebut baseret på en sjov idé og en elegant sammenvævning af de 11 kvinder i køen og deres livshistorier og sorger under højtiden. Kvinderne beskrives fint og fremstår levende for læseren, der lærer dem at kende med deres forskellige personligheder, nederlag og sejre i livet.

"Lukketid" kan minde om en novellesamling, da man kan læse de enkelte kvinders kapitler selvstændigt. En anden kollektivroman er Trude Marsteins Weekend


Velsignelser


og Caroline Albertine Minors novellesamling Velsignelser kan også nævnes, da den også handler om kvinder i sorg"Lukketid" kan minde om en novellesamling, da man kan læse de enkelte kvinders kapitler selvstændigt. En anden kollektivroman er Trude Marsteins Weekend og Caroline Albertine Minors novellesamling kan også nævnes, da den også handler om kvinder i sorg"Lukketid" kan minde om en novellesamling, da man kan læse de enkelte kvinders kapitler selvstændigt. En anden kollektivroman er Trude Marsteins Weekend og Caroline Albertine Minors novellesamling Velsignelser kan også nævnes, da den også handler om kvinder i sorg.

Lektørudtalelse

Af

Barbara Rugholm


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021