Bøger / faglitteratur / øvelser

Loven om tiltrækning : videnskaben om at tiltrække mere af det du ønsker, og mindre af det, du ikke ønsker


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
170 sider: ill.
Udgivet
2007
Ophav
Genre og form
øvelser

Beskrivelse


Om at bruge lige-tiltrækker-lige-filosofien hvor de positive vibrationer tiltrækker positiv energi og negative vibrationer negativ energi.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Jytte Kjær Schou

2008

For alle, der interesserer sig for selvudvikling via tankens kraft på et forenklet og praktisk plan.

Den canadiske forfatter er uddannet NLP-terapeut og har siden 1995 arbejdet med loven om tiltrækning, som han betragter som en naturlov i lighed med målbare fysiske love. Ideen om, at vi bevidst kan påvirke vores liv via tankens kraft, er langt fra ny. Losier formidler teorien på en meget anskuelig og pragmatisk vis og supplerer med øvelser, der gør det lettere for læseren at praktisere loven. Det indebærer skemaer, der skal udfyldes. Disse findes i bogen og kan desuden hentes på forlagets hjemmeside. Som noget specielt er der et afsnit om at lære børn at forstå og udmønte loven om tiltrækning.

Hvordan tankens kraft bevidst kan bruges til at skabe overflod på alle livets områder er med variationer beskrevet i mange bøger, men ingen steder så kortfattet, let forståeligt og brugsorienteret som her.

En meget enkel og praktisk anlagt bog, der giver anskuelige forklaringer på, hvordan loven om tiltrækning virker, og hvordan man bevidst kan anvende den i sit liv. For at få det fulde udbytte af bogen, skal man nok i forvejen være tunet ind på ideen, og det er mange af bibliotekernes lånere.Informationer og udgaver