Gå til indholdLove is in the air : mod, humor, empati, ydmyghed, generøsitet, gennemsigtighed


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Gennem tekster, billeder, kunst og digte skildrer Alternativet skabelsen af sin bevægelse og dens videre manifestering til et politisk parti


Anmeldelser (1)


16. feb. 2016

Et konceptuelt udstillingskatalog over partiet Alternativet. Til læsere af utraditionelle bøger om politiske partier og bevægelser.

Med kærlighed og optimisme er Alternativet braget ind i Folketinget. Jacob Fuglsang Mikkelsen har samlet tekster, billeder, kunst og digte med Alternativets værdier. I bogform forsøger Mikkelsen at genskabe den energi i Alternativet, der fandt sted før, under og efter folketingsvalget 2015. Bogen handler om alt, fra politik, transcendental meditation, kunst, til normer og mennesker. Teksterne er af forskellige personer der har været involverede i Alternativet, gennem de 2 år det har eksisteret. Bogen er blevet til ved hjælp af crowdfunding, hvor mange forskellige har bidraget med tekst, billeder og arbejdstimer.

Det er ikke en politisk bog og det er ikke en kunstbog. Det er måske mere en aktivistisk bog om et projekt, som nu er ved at manifestere sig i et politisk parti. Bogen er noget af en rodebutik og den røde, eller i Alternativets tilfælde, grønne tråd er ikke lige til at se. Det er en rigtig flot bog, men man bliver ikke meget klogere på selve partiet. En interessant bog, hvor selve skabelsen af bogen siger noget om Alternativet.

Uffe Elbæk og Anders Samuelsen deler lidt skæbnefællesskab, og i Comeback kid


kan man læse hvordan Samuelsen skabte Liberal Alliance. De to partier er på hver sin politiske fløj, så målgruppe er ikke den samme. Der findes ikke andre bøger om skabelsen af AlternativetUffe Elbæk og Anders Samuelsen deler lidt skæbnefællesskab, og i Comeback kid kan man læse hvordan Samuelsen skabte Liberal Alliance. De to partier er på hver sin politiske fløj, så målgruppe er ikke den samme. Der findes ikke andre bøger om skabelsen af Alternativet.

Lektørudtalelse

Af

Allan Thomsen Volhøj


Informationer og udgaver

Bog

2015