Gå til indholdLov mig : håb, modgang og formål


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

284 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Joe Biden er, i efteråret 2020, få skridt fra at blive USA's næste præsident. I denne selvbiografi fremlægger han sine værdier og beretter om de familiemæssige traditioner og tragedier, der har formet ham som menneske. For læsere af politiske biografier og interesserede i amerikansk politik


Anmeldelser (6)


1. sep. 2020

Joe Biden er, i efteråret 2020, få skridt fra at blive USA's næste præsident. I denne selvbiografi fremlægger han sine værdier og beretter om de familiemæssige traditioner og tragedier, der har formet ham som menneske. For læsere af politiske biografier og interesserede i amerikansk politik.

Demokraten Joe Biden var senator fra staten Delaware fra 1973-2009, herefter vicepræsident under Obama i otte år fra 2009 til 2017. I bogen beretter han om sit arbejde som vicepræsident og den sidste tid med sønnen Beau, der i 2015 døde af en ondartet hjernesvulst. Biden skriver også om sit voksende venskab med Obama, hvordan familie og venskaber kan holde os oppe, og hvordan håb, formål og handling kan lede os gennem smerten ved et tab, i lyset af en ny fremtid.

En personlig og bevægende fremstilling, som især giver læseren et indblik i personen og familiemennesket Joe Biden, manden der tager kampen op mod Donald Trump i et valg, som måske vil gå over i historien som et af de vigtigste ikke blot for USA, men for hele verden. Velskrevet og anbefalelsesværdig bog.

Andre bøger om amerikanske politikere er fx Barack Obamas Arven fra min far


Hvad skete der


og Hillary Clintons Hvad skete der, hvor hun beretter om sine tanker og følelser før, under og efter det amerikanske præsidentvalg i 2016, hvor hun tabte til Donald TrumpAndre bøger om amerikanske politikere er fx Barack Obamas Arven fra min far og Hillary Clintons , hvor hun beretter om sine tanker og følelser før, under og efter det amerikanske præsidentvalg i 2016, hvor hun tabte til Donald TrumpAndre bøger om amerikanske politikere er fx Barack Obamas Arven fra min far og Hillary Clintons Hvad skete der, hvor hun beretter om sine tanker og følelser før, under og efter det amerikanske præsidentvalg i 2016, hvor hun tabte til Donald Trump.

Lektørudtalelse

Af

Thomas Ry Andersen

Politiken

Af

Nazila Kivi

d. 12. sep. 2020

Jyllands-posten

Af

Ulla Bechsgaard

d. 28. nov. 2020

Kristeligt dagblad

Af

Michael Bach Henriksen

d. 4. sep. 2020

Information

Af

Rune Lykkeberg

d. 5. feb. 2021

Weekendavisen

Af

Adam Holm

d. 4. sep. 2020


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2020

Bog

2020

Ebog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020