Gå til indholdLotus blues


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

382 sider

Udgivet

2016

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Krimi. Sara Texas tilstår fem mord, men inden retssagen begår hun selvmord, og hendes lille søn Mio forsvinder. Strafferetsadvokat Martin Benner må sande, at alt omkring sagen ikke er så lige til, og snart står han selv anklaget for to mord


Anmeldelser (5)


1. sep. 2015

Da strafferetsadvokat Martin Benner siger ja til at kigge nærmere på sagen om morderen Sara Texas, har han ingen ide, om hvor vidtrækkende konsekvenser, det kan få for ham selv og hans familie. For alle med hang til en nervepirrende thriller.

Sara Texas har tilstået 5 mord; 2 i USA og 3 i Sverige, men inden hendes sag kommer for retten begår hun selvmord. Nu opsøger hendes bror, Bobby, strafferetsadvokat Martin Benner med den overbevisning, at Sara aldrig har begået de 5 mord. Efter lidt betænkningstid accepterer Martin at tage opgaven, og sammen med sin modvillige partner Lucy kaster han sig ind i jagten på sandheden om hendes tilståelse, selvmord og hendes forsvundne søn. Men sandheden afhænger af øjnene, der ser, og pludselig er Martin selv anklaget for et dobbeltmord, mens hans familie bliver truet på livet. Sporerne sender ham og Lucy på en intens rejse til Texas, hvor Martin også selv har en fortid. Bogen er kun første del af fortællingen, som fortsætter i andet og sidste bind "Mios Blues", som er planlagt til at udkomme i foråret 2016.

En virkelig spændende thriller, der er skruet nervepirrende godt sammen.

Kristina Ohlsson har tidligere skrevet 5 bind i krimiserien om Fredrika Bergman startende med Askepot


, 2010. I Yrsa Sigurðardóttirs krimier er Thóra Gudmundsdóttir ligeledes en advokat, der kaster sig ud i opklaringen af sagerKristina Ohlsson har tidligere skrevet 5 bind i krimiserien om Fredrika Bergman startende med Askepot, 2010. I Yrsa Sigurðardóttirs krimier er Thóra Gudmundsdóttir ligeledes en advokat, der kaster sig ud i opklaringen af sager.

Lektørudtalelse

Af

Rikke Bruun

Litteratursiden.dk [online]

Af

Rikke Bødker

2015-10-08

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 25. sep. 2015

Berlingske tidende

Af

Merete Reinholdt

d. 19. feb. 2016

Politiken

Af

Rasmus Bech

d. 18. okt. 2015


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2017

Lydbog (net)

2015

Bog

2016

Bog

2015

Lydbog (cd)

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015

Ebog

2015