Bøger / faglitteratur / rejseførere

London, baby, London


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
85, 89 sider: ill. i farver
Udgivet
2014
Ophav
Genre og form
rejseførere, rejseguides
Målgruppe
for forældre

Beskrivelse


Bogen er delt op i to dele. I første del skriver Mette Treppendahl om at opleve byen med små børn. I anden del fortæller Signe Benn Hansen bl.a. om nattelivet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. mar. 2015

af

af

Steffen Gordon Nielsen

d. 11. mar. 2015

Hvad enten du rejser med eller uden barn, vil denne "To-i-en" rejseguide give tips og inspiration til autentiske oplevelser i den engelske hovedstad. Primært for det kvindelige segment.

Bogen er delt op i to dele (med forside for- og bagpå). I første del skriver karrieremor Mette Treppendahl (34), om at opleve byen med små børn. I anden del er det journalist Signe Hansen (32) der bl.a. fortæller om nattelivet. Begge er bosat i byen, og sammen giver de insidertips og anbefalinger til oplevelser i den spændende by. Man hører om både trendy og babyvenlige spisesteder, inspirerende gåture med eller uden barnevogn, spændende butikker, spabesøg, nattelivet, osv.

Umiddelbart minder bogen om en turistbrochure (er udgivet i samarbejde med British Airways), men bag de indbydende billeder gemmer sig faktisk mange brugbare informationer og links. Den er skrevet i et let og uhøjtideligt sprog, og ideen med at henvende sig til to typer af rejsende fungerer godt, således at man uanset om man rejser med eller uden børn sagtens kan finde inspiration hos begge forfattere. Kan bruges som guide hjemme i sofaen eller på selve turen, - har et nogenlunde handy format (17x24), men indeholder desværre ikke kort.

Der er udgivet mange bøger om emnet, men nærværende udgivelser supplerer fint forældreguiden LondonOplev London og selvfølgelig Lonely Planets Oplev Der er udgivet mange bøger om emnet, men nærværende udgivelser supplerer fint forældreguiden London og selvfølgelig Lonely Planets .