Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Lomelinos is


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

107 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Ophav

Linda Lomelino(forfatter, illustrator)

Hanne Rask(oversætter)

Katy Kimbell(illustrator)
Genre og formopskrifter

Beskrivelse


75 opskrifter på bl.a. flødeis, sherbeter og sorbeter, floats, desserter og iskager med tilhørende saucer og marengs


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. maj. 2016

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 18. maj. 2016

Bog om at lave is af forfatteren Linda Lomelino, der står bag bloggen callmecupcake.se. For alle, der elsker is og sødt bagværk.

Bogen starter med et kapitel om, hvad man har brug for at vide når man skal lave is, blandt andet om forskellige måder at lave is på. Derefter følger opskrifter delt ind i flødeis, for eksempel hindbær-cheesecake-is, og sorbet og sherbet - eksempelvis vandmelonsorbet. Så kommer der et afsnit med opskrifter på ispinde og et om isdesserter og islagkager. Det næstsidste kapitel er om drikke, der indeholder is - en af dem er Coca-cola Float. Det sidste kapitel handler om tilbehør, blandt andet isvafler med krymmel.

Rigtig fin og indbydende bog. Opskrifterne letforståelige og ingredienserne er til at få fat i. Alle opskrifterne er ledsaget af lækre, indbydende billeder, der giver én en meget stor lyst til at kaste sig ud i at lave en masse is, lige fra hindbær-vanilje-ispinde til italiensk islagkage.

En anden bog om hjemmelavet is er Lykken er is, der også har opskrifter på is, ispinde og islagkager.Informationer og udgaver

2016

Bog

Illustrator: Katy Kimbell

People'sPress