Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Lolas lille sorte : et erotisk eventyr


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

229 sider

Udgivet

2016

Ophav
Genre og formroman, chick lit, humor
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Lola er midt i tyverne, seksuelt uerfaren og lever et lidt farveløst liv. En aften møder hun en flot og velhavende mand, der tror hun er prostitueret. Beruset og betaget spiller Lola med, og pludselig ser hun sit liv forandre sig


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. apr. 2016

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 15. apr. 2016

Lola lever et lidt farveløst liv, indtil hun en aften møder den karismatiske Julian, der tror hun er escortgirl. En erotisk og uhøjtidelig roman for yngre læsere af chick lit.

Jeg-fortælleren Lola er midt i tyverne. Bor alene og har ikke meget erfaring med det modsatte køn. Hendes liv forandres pludseligt ved mødet med Julian, der fejlagtigt tror hun er prostitueret. Hun spiller med på den, da hun er lidt beruset og betaget af den flotte mand. Nu begynder Lolas eventyr med erotiske og ekstravagante oplevelser. Det er fjerde bog fra forfatteren der blev kendt som internetfænomenet "Bitterfissen".

Forfatteren afslører i forordet, at det er højst usandsynligt, at dette kommer til at ske for nogen. Dermed er læseren klædt på til en urealistisk, men højst underholdende og til tider "hot" roman. Det er befriende, at der er så meget humor i bogen, og det er nemt at få sympati for den kiksede Lola. De erotiske scener fungerer fint, uden dog at være nogle man bladrer tilbage til ved sengetid - det er ligeså meget Lolas tanker om hele eventyret, der bærer historien frem.

Det er oplagt at sammenligne med forfatterne af erotiske serier og romaner: Sylvia Day, Maya Banks, Julie Kenner, Irene Cao, Marina Anderson o. a. Denne roman indeholder dog ikke så meget sadomasochisme. Sådan opfinder man en pigehar ikke eksplicitte scener, men har samme friske sprog, humor og sex.Informationer og udgaver

2016

Bog

Jeanett Veronica Hindberg

Turbine

2016

Ebog

Jeanett Veronica Hindberg

Turbine, E-bogsudgave

2018

Lydbog (net)

indlæser: Anne Blomsgård

Lindhardt og Ringhof