Gå til indholdLøgnens hus


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

337 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Arkæologen Ruth Galloway er specialist i knogler. Hendes specialviden sættes endnu en gang i spil, da menneskeknogler dukker op under en større bygningsrenovering. Det tidligere børnehjem gemmer på hemmeligheder, og Ruth afslører også en for efterforsker Harry Nelson


Anmeldelser (3)


2. maj. 2018

Doktor Ruth Galloway er specialist i knogler og træder derfor ofte hjælpende til, når politimyndigheden har brug for eksperthjælp. Og det har den, da der pludselig dukker en bunke menneskeknogler op på en byggeplads. Britisk og stemningsfuld krimi til alle der sætter pris på den fredeligere slags.

Arkæologen Ruth Galloway blev introduceret i Pigen under jorden


, og ikke blot kan man glæde sig til gensynet med den ca. 40-årige, let overvægtige knoglespecialist, men også dele af personkredsen og det særprægede landskab dukker op i denne fortsættelse, med tydelige referencer til bind 1. Ganske tydelige endda, efterhånden som singlekvinden Ruths graviditet bliver synlig. Under en større ombygning af et nedlagt katolsk børnehjem dukker både menneske- og dyreknogler op under gravearbejdet - hovedløse og tilsyneladende udsat for en rituel handling. Ruths tætte samarbejde med politimanden Harry Nelson bringer hende både i tvivl og i fareArkæologen Ruth Galloway blev introduceret i Pigen under jorden, og ikke blot kan man glæde sig til gensynet med den ca. 40-årige, let overvægtige knoglespecialist, men også dele af personkredsen og det særprægede landskab dukker op i denne fortsættelse, med tydelige referencer til bind 1. Ganske tydelige endda, efterhånden som singlekvinden Ruths graviditet bliver synlig. Under en større ombygning af et nedlagt katolsk børnehjem dukker både menneske- og dyreknogler op under gravearbejdet - hovedløse og tilsyneladende udsat for en rituel handling. Ruths tætte samarbejde med politimanden Harry Nelson bringer hende både i tvivl og i fare.

Læseværdig, stemningsfuld krimi som træder i karakter med vidunderlige skildringer fra Saltmarsken og det enestående marsklandskab i Norfolk. Hovedpersonen med sin robuste statur, katten Flint og den særprægede omgangskreds er nem at holde af og giver læseren lyst til at læse mere. Det forholdsvis ublodige krimiplot giver plads til at udfolde historien om både Ruth og Nelson.

Vandlandet


Tavse skrig


anbefales til dem der fascineres af landskabet. Krimilæsere vil sætte pris på Tavse skrigVandlandet anbefales til dem der fascineres af landskabet. Krimilæsere vil sætte pris på Vandlandet anbefales til dem der fascineres af landskabet. Krimilæsere vil sætte pris på Tavse skrig.

Lektørudtalelse

Af

Helle Winther Olsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

2018-06-06

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 30. maj. 2018


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2018

Bog

2018

Bog

2018

Lydbog (cd)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018