Bøger / skønlitteratur / roman

Løgnen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
371 sider
Udgivet
2016
Ophav
Genre og form
roman, psykologisk thriller

Beskrivelse


Emma mistede for fem år siden 2 veninder under frygtelige omstændigheder på ferie i Nepal. Nu gemmer hun sig fra fortiden, men den er i gang med at indhente hende.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2016

af

af

Iben Jakobsen

d. 21. apr. 2016

Eksplosiv domestic noir om en kvinde, der indhentes af sin fortid. For krimi- og spændingsfans.

For fem år siden tog Emma og fire veninder på ferie til Nepal. Kun to slap levende derfra igen. Nu hedder Emma Jane. Hun arbejder på et dyreinternat, har en sød kæreste og har lagt fortiden bag sig. Men pludselig modtager hun en mystisk truende besked, og det står snart klart, at nogen er begyndt at rippe op i fortiden. Men hvad skete der dengang, og hvem er efter hende nu?.

God spændingsbog, hvor siderne næsten vender sig selv. Kapitlerne veksler imellem fortid og nutid, og det afsløres bid for bid, hvad der skete i Nepal. Historien er velskrevet og fængslende. Man kan hurtigt sammenligne den med tidligere bestsellere inden for domestic noir genren, men den har ikke samme overraskelseselementer og går ikke helt ud med det brag, som man kunnet have håbet. Den har solgt ganske godt i England, men bliver næppe helt så stor herhjemme.

Oplagt læsning for fans af domestic noir genren er fx Den tavse kvindeKvinden der forsvandtKvinden i toget, Kvinden der forsvandt og Kvinden i togetOplagt læsning for fans af domestic noir genren er fx Den tavse kvinde, og Kvinden i togetOplagt læsning for fans af domestic noir genren er fx Den tavse kvinde, Kvinden der forsvandt og .