Gå til indholdLivsstil er en livsstil : en selvhjælpsbog, der kan hjælpe dig til at hjælpe dig selv - med selvhjælp


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

267 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Den kendte stand-up komiker Anders Matthesen debuterer som coach og livsstilsvejleder i denne bog. Men selvfølgelig er det bare for sjov. For alle, der kan lide stand-up og grovkornet humor


Anmeldelser (4)


12. nov. 2021

Den kendte stand-up komiker Anders Matthesen debuterer som coach og livsstilsvejleder i denne bog. Men selvfølgelig er det bare for sjov. For alle, der kan lide stand-up og grovkornet humor.

Anders Matthesen eller A. Matthesen, mesteren, som han kalder sig i bogen, kommer med gode råd og anbefalinger indenfor alle livets aspekter. Han præsenterer begreberne "Dronesyn" og "Guddommelig kerne (GK)" begge trademark-markerede. Bogen er spækket med billeder af forfatteren i forskellige poseringer, som i sig selv er ret så vittige. Bagerst en liste over forfatterens øvrige bøger, som selvfølgelig ikke er udkommet.

Selvom han understreger, at han ikke vil gøre grin med selvhjælpsbøger, livsstilscoaches og diverse kure af forskellige slags, er det præcis det, han gør, og som sædvanlig rammer han tidsånden og vores samfunds paradokser lige på kornet med humor og ironi. Bogen er meget gennemført i sin udformning, med guldtryk, masser af fotos og lækker opsætning.

Tilbage i 2009 udgav Henrik Palle m.fl. Dansk stand-up


Dansk tv-satire


Ternet Ninja


Ternet Ninja 2


: historien om comedy i Danmark. Desuden findes der Dansk tv-satire : underholdning med kant. Matthesen har tidligere udgivet Ternet Ninja og Ternet Ninja 2 for børn og unge, bøger der også er blevet filmatiseredeTilbage i 2009 udgav Henrik Palle m.fl. Dansk stand-up : historien om comedy i Danmark. Desuden findes der : underholdning med kant. Matthesen har tidligere udgivet Ternet Ninja og Ternet Ninja 2 for børn og unge, bøger der også er blevet filmatiseredeTilbage i 2009 udgav Henrik Palle m.fl. Dansk stand-up : historien om comedy i Danmark. Desuden findes der Dansk tv-satire : underholdning med kant. Matthesen har tidligere udgivet og 2 for børn og unge, bøger der også er blevet filmatiseredeTilbage i 2009 udgav Henrik Palle m.fl. Dansk stand-up : historien om comedy i Danmark. Desuden findes der Dansk tv-satire : underholdning med kant. Matthesen har tidligere udgivet Ternet Ninja og for børn og unge, bøger der også er blevet filmatiseredeTilbage i 2009 udgav Henrik Palle m.fl. Dansk stand-up : historien om comedy i Danmark. Desuden findes der Dansk tv-satire : underholdning med kant. Matthesen har tidligere udgivet Ternet Ninja og Ternet Ninja 2 for børn og unge, bøger der også er blevet filmatiserede.

Lektørudtalelse

Af

Maria Björnsdóttir Tanev

P [online]

Af

Charlotte Ljunggren

2021-12-17

Litteratursiden.dk [online]

Af

Jette Holmgaard Greibe

2021-11-30

Weekendavisen

Af

René Gummer

d. 15. okt. 2021


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Bog

2021

Ebog

2021