Gå til indholdLivsmod & livsglæde - på trods af uhelbredelig sygdom


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

157 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

genre/form

sygehistorierOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Ni kvinder og mænd i alderen 28-66 år fortæller deres historie om glæde og begejstring i livet på trods af uhelbredelige diagnoser som Cystisk Fibrose, Parkinson, lungekræft, muskelsvind, spastisk lammelse, sclerose og blodprop i hjertet


Anmeldelser (1)


29. okt. 2018

Hvad gør livet værd at leve når man har en uhelbredelig sygdom? - mød 9 spændende mennesker der kan finde glæde i livet her og nu på trods af hver deres kroniske og livstruende sygdom. For alle der kunne tænke sig at blive smittet med et positivt livssyn, men specielt nok andre sygdomsramte og pårørende.

Bogen er skrevet efter forfatterens samtaler med 9 forskellige personer i alderen 28-66 med i alt 8 forskellige diagnoser. De fortæller hvordan de med et positivt livssyn tackler deres livssituation med uhelbredelige diagnoser som Cystisk Fibrose, Parkinsons, Lungekræft, Muskelsvind, Spastisk lammelse, Sklerose, og Blodprop i hjertet. Samtaleemnerne spænder vidt fx kærlighed og seksualitet, dødsangst, viljestyrke, tro og accept, sport, mobning, meditation, frivilligt arbejde og hundetræning. Forfatteren er bl.a. kendt fra bøgerne Nyd nuet


Liv efter liv


Madam Dunk


, Liv efter liv og Madam DunkBogen er skrevet efter forfatterens samtaler med 9 forskellige personer i alderen 28-66 med i alt 8 forskellige diagnoser. De fortæller hvordan de med et positivt livssyn tackler deres livssituation med uhelbredelige diagnoser som Cystisk Fibrose, Parkinsons, Lungekræft, Muskelsvind, Spastisk lammelse, Sklerose, og Blodprop i hjertet. Samtaleemnerne spænder vidt fx kærlighed og seksualitet, dødsangst, viljestyrke, tro og accept, sport, mobning, meditation, frivilligt arbejde og hundetræning. Forfatteren er bl.a. kendt fra bøgerne Nyd nuet, og Madam DunkBogen er skrevet efter forfatterens samtaler med 9 forskellige personer i alderen 28-66 med i alt 8 forskellige diagnoser. De fortæller hvordan de med et positivt livssyn tackler deres livssituation med uhelbredelige diagnoser som Cystisk Fibrose, Parkinsons, Lungekræft, Muskelsvind, Spastisk lammelse, Sklerose, og Blodprop i hjertet. Samtaleemnerne spænder vidt fx kærlighed og seksualitet, dødsangst, viljestyrke, tro og accept, sport, mobning, meditation, frivilligt arbejde og hundetræning. Forfatteren er bl.a. kendt fra bøgerne Nyd nuet, Liv efter liv og Bogen er skrevet efter forfatterens samtaler med 9 forskellige personer i alderen 28-66 med i alt 8 forskellige diagnoser. De fortæller hvordan de med et positivt livssyn tackler deres livssituation med uhelbredelige diagnoser som Cystisk Fibrose, Parkinsons, Lungekræft, Muskelsvind, Spastisk lammelse, Sklerose, og Blodprop i hjertet. Samtaleemnerne spænder vidt fx kærlighed og seksualitet, dødsangst, viljestyrke, tro og accept, sport, mobning, meditation, frivilligt arbejde og hundetræning. Forfatteren er bl.a. kendt fra bøgerne Nyd nuet, Liv efter liv og Madam Dunk.

Varm og positiv lille sag i Annie Dunchs vanlige letløbende og lettilgængelige sprog. Rørende uden unødvendig sentimentalitet.

Lidt dybere behandles emnet i interviewbogen Bogen om livet


hvor 15 kendte og ukendte uhelbredeligt syge danskere deler deres personlige historier for at inspirere andre til at få det bedste ud af livetLidt dybere behandles emnet i interviewbogen Bogen om livet hvor 15 kendte og ukendte uhelbredeligt syge danskere deler deres personlige historier for at inspirere andre til at få det bedste ud af livet.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Mørch


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Punktskrift

2019

Bog

2018

Ebog

2018