Gå til indholdLivsmedicin : din guide til velvære og bedre helbred gennem stresshåndtering, søvn, kost, fordøjelsespleje og motion


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

208 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Anmeldelser (1)


16. jan. 2019

Holistisk selvhjælpsbog om selv at tage vare på sit helbred ved at fokusere på livsstilsændringer og finde det, der virker for en selv.

Forfatter Line Hviid er ikke uddannet indenfor sundhedsbranchen, men har på egen krop testet en række livsstilsændringer i sin jagt på at komme en palet af helbredsmæssige skavanker til livs, herunder blandt andet hudproblemer, PCOS, allergi, stress og rod i hormonerne. Det er disse erfaringer, krydret med ekspertudtalelser og henvisninger, hun giver videre.

Bogen opsummerer mange af de livsstilsråd, der florerer disse år: Håndter din stress, få søvn nok, hav et levende socialt liv, drik og spis det rigtige for din krop og dyrk din tarmflora. Personlig historie om de faldgruber og udelukkelses-diæter, man skal igennem for at redde sit helbred. Erfaringer, som en del læsere nok vil finde interessant i deres egen søgning efter "kuren".

I familie med: Kronisk sund


Sundhedsrevolutionen


Livsstilsmysteriet


, Sundhedsrevolutionen og LivsstilsmysterietI familie med: Kronisk sund, og LivsstilsmysterietI familie med: Kronisk sund, Sundhedsrevolutionen og I familie med: Kronisk sund, Sundhedsrevolutionen og Livsstilsmysteriet.

Lektørudtalelse

Af

Pernille Poulsen


Informationer og udgaver

Bog

2019

Ebog

2019