Gå til indholdBøger / faglitteratur

Livseksperimenter : en ukonventionel guide til et frit og kreativt liv : 20 skridt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

216 sider

Udgivet

2019

Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Guide udi at sige sit job op og forfølge sine kreative drømme - med udgangspunk i forfatterens eget liv


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. feb. 2020

af

af

Merete Trap

d. 18. feb. 2020

Ønsker du et bedre og friere liv? Et liv hvor du vrister dig fri af hverdagens trummerum og tager en chance? Her kommer en udgivelse om at sige sit job op og forfølge sine kreative drømme. Bogen henvender sig til læsere af selvhjælpsbøger, som går med lysten til at foretage karriereskift.

Bogen er delt op i 3 dele med overskrifterne "Livet i skyggen", "Vejen ud af skyggelivet" og "Livet i solen". Bogens 1. del fokuserer på det at være lønmodtager, mens 2. del omhandler det at bryde ud og opsige sit job. 3. del har fokus på det nye liv, hvor der bla. er fortællinger fra det virkelige liv. Bogens filosofiske del trækker på bla. Friedrich Schiller og Viktor Frankl. Ole Ditlev Nielsen har senest udgivet bogen Slow living.

Der er givetvis mange, der drømmer om at kunne få et kreativt arbejdsliv, hvor man accepterer visse økonomiske afsavn, men stadig skal kunne betale huslejen. I disse tilfælde kan denne udgivelse virke som en inspirationskilde og en bog med værktøjer. Forfatteren tager udgangspunkt i sit eget liv gennem bogen. Kan bedst betegnes som en farverig og positiv guide udi at forfølge kreative drømme.

Bogen Find din passion på 4 ugerVed joblivets korsvej


, har fokus på karriereskift, men er dog mere orienteret om det traditionelle jobmarked. Ved joblivets korsvej, handler om at komme videre efter en opsigelseBogen Find din passion på 4 uger, har fokus på karriereskift, men er dog mere orienteret om det traditionelle jobmarked. , handler om at komme videre efter en opsigelse.Informationer og udgaver

2019

Bog

Ole Ditlev Nielsen (f. 1975)

Books on Demand, 1. udgave

2019

E-bog

Ole Ditlev Nielsen (f. 1975)

Books on Demand, 1. udgave