Gå til indholdLivet ifølge Lise Nørgaard : gode råd, skarpe meninger og satiriske pletskud


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

224 sider

Udgivet

2020

genre/form

citaterOriginaludgave

2020


Beskrivelse


400 af Lise Nørgaards (1917-) skarpeste citater, sorteret i 25 forskellige temaer. Til læsere, der vil genopfriske hendes humor, satire og holdningsfyldte udsagn igennem 70 år


Anmeldelser (3)


23. okt. 2020

400 af Lise Nørgaards (1917-) skarpeste citater, sorteret i 25 forskellige temaer. Til læsere, der vil genopfriske hendes humor, satire og holdningsfyldte udsagn igennem 70 år.

Citaterne er hentet fra Lise Nørgaards erindringer, samtalebøger, artikler, brevkasser, klummer, radio og tv samt den private brevveksling mellem Lise Nørgaard og Eva Bendix og forfatterens lydfiler af samtaler med Lise Nørgaard gennem de senere år. De dækker emner som fx kvindekamp og ligestilling, kunst og kærlighed, Matador, takt og tone, alderdom, moderskab og blebørn, hunde, krigen og adskillige flere. Kilderne til citaterne er listet bagerst i bogen.

Et hyggeligt og tankevækkende gensyn med Lise Nørgaards skarpe pen og pletskud igennem årene, som egner sig godt til højtlæsning og læsning i små bidder. Den ultimative Lise Nørgaard citatbog.

Jacob Wendt Jensen udgav i 2017 biografien Lise Nørgaard


Kun en pige


De sendte en dame


Så er det sagt!


i anledning af s 100-års dag. har udgivet sine erindringer med Kun en pige og De sendte en dame. I anledning af s 80 års fødselsdag tegnedes et portræt af hende gennem samtaler, hvor hendes tanker om forskellige aspekter af sit liv kommer til udtryk i Så er det sagt!Jacob Wendt Jensen udgav i 2017 biografien Lise Nørgaard i anledning af Lise Nørgaards 100-års dag. Lise Nørgaard har udgivet sine erindringer med og De sendte en dame. I anledning af Lise Nørgaards 80 års fødselsdag tegnedes et portræt af hende gennem samtaler, hvor hendes tanker om forskellige aspekter af sit liv kommer til udtryk i Så er det sagt!Jacob Wendt Jensen udgav i 2017 biografien Lise Nørgaard i anledning af Lise Nørgaards 100-års dag. Lise Nørgaard har udgivet sine erindringer med Kun en pige og . I anledning af Lise Nørgaards 80 års fødselsdag tegnedes et portræt af hende gennem samtaler, hvor hendes tanker om forskellige aspekter af sit liv kommer til udtryk i Så er det sagt!Jacob Wendt Jensen udgav i 2017 biografien Lise Nørgaard i anledning af Lise Nørgaards 100-års dag. Lise Nørgaard har udgivet sine erindringer med Kun en pige og De sendte en dame. I anledning af Lise Nørgaards 80 års fødselsdag tegnedes et portræt af hende gennem samtaler, hvor hendes tanker om forskellige aspekter af sit liv kommer til udtryk i Jacob Wendt Jensen udgav i 2017 biografien Lise Nørgaard i anledning af Lise Nørgaards 100-års dag. Lise Nørgaard har udgivet sine erindringer med Kun en pige og De sendte en dame. I anledning af Lise Nørgaards 80 års fødselsdag tegnedes et portræt af hende gennem samtaler, hvor hendes tanker om forskellige aspekter af sit liv kommer til udtryk i Så er det sagt!.

Lektørudtalelse

Af

Grethe Lorentzen

Kristeligt dagblad

Af

Lotte Kirkeby Hansen

d. 12. dec. 2020

Politiken

Af

Bettina Heltberg

d. 15. dec. 2020


Informationer og udgaver

Bog

2020

Ebog

2020