Gå til indholdBøger / faglitteratur

Lille yogi : nærvær i bevægelse for de 3-8-årige børn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

200 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Ophav

Nanett Borre(forfatter, redaktør)

Per Bille(illustrator)
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for pædagoger, for lærere, for forældre


Beskrivelse


Yogaøvelser og -lege for børn. Til hver øvelse hører en beskrivelse af dens fysiologiske effekt samt refleksionsspørgsmål til børnene


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. okt. 2017

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 24. okt. 2017

Yogaøvelser og yogalege for 3-8-årige og deres voksne med beskrivelse af en masse yogastillinger og lege og fakta om børneyoga. Kan både bruges hjemme og i skole og daginstitution.

Bogen giver først lidt fakta om børneyoga, om hvordan man bruger bogen og hvad yoga gør for krop og psyke. Så følger en masse "Velkommen på måtten øvelser", "åndedrætsøvelser, "Væk kroppen øvelser", "klassiske stillinger og sjove varianter", "Yogakort", "gruppe- og parøvelser/lege", "helt stille", og "Yogasøvn og sweet dreams". Alle øvelser er ledsaget af en beskrivelse og et farvefoto af øvelsen. Forfatter Nanett Borre har en diplomuddannelse i idræt og er internationalt certificeret børneyogalærer og er desuden uddannet pædagog, iyengaryogalærer og motorikvejleder. Bogen er lidt større end A5 format med spiralryg og farvefotoforside af 6 børn i en cirkeløvelse.

Udmærket fagbog om børneyoga til voksne, der gerne vil bruge yoga i deres hverdag enten derhjemme eller professionelt. Overskuelig og lettilgængelig brugsbog.

Der er kommet en del bøger om børneyoga de seneste år bl.a. Nelsons yogabogLyt til løven


, der er knap så omfangsrig og Lotte Sallings Lyt til løven med tilhørende remser. Denne nye titel udmærker sig ved at der er nogen flere øvelser og lege medDer er kommet en del bøger om børneyoga de seneste år bl.a. Nelsons yogabog, der er knap så omfangsrig og Lotte Sallings med tilhørende remser. Denne nye titel udmærker sig ved at der er nogen flere øvelser og lege med.Informationer og udgaver

2017

Bog

Illustrator: Per Bille

Dafolo, 1. udgave

2021

E-bog

Nanett Borre

Nota

2019

E-bog

Illustrator: Per Bille

Dafolo, 1. udgave