Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Lille toværelses med potentiale : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

326 sider

Udgivet

2020

Ophav

Camilla Davidsson(forfatter)

Rane Rørdam Knudsen(oversætter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


29-årige Sofia kæmper med karrieren i finansverdenen. Men en både uhøflig og umådeligt lækker håndværker tvinger hende til at tage sit liv op til revision


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. maj. 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 10. maj. 2019

29-årige Sofia kæmper med karrieren i finansverdenen. Men en både uhøflig og umådeligt lækker håndværker tvinger hende til at tage sit liv op til revision. Romantik og kærlighed for især yngre kvinder.

Sofias liv kører på skinner. Hun har gang i karrieren og hendes far er stolt. Men forældrene ligger i en bitter skilsmisse og Sofia gruer for om kæresten Oliver kan finde på at fri til hende. Jobbet kræver al Sofias opmærksomhed, men hun holder alligevel fast i at ville renovere sin lille toværelses lejlighed. Hun har selv tegnet det hele og får her udløb for sit kreative talent. Håndværkeren Arvid, der skal stå for renoveringen, er bekymret for den pressede Sofia. Han mener, at hun bruger sit liv helt forkert. Sofia bliver vred over at Arvid blander sig. Men allermest bliver hun irriteret over, at hun er så tiltrukket af ham. Først da Sofia bliver ramt af stress, bliver hun tvunget til at tage sit liv op til overvejelse.

Den populære forfatter skriver, som altid, underholdende og med plads til både romantik og brændende tiltrækning. Skøn og vedkommende svensk kærlighedsroman, som virkelig rammer plet i forhold til det forventningspres, mange unge kvinder oplever i dag.

Fans af Simona Ahrnstedts bøger, fx Arvingen, vil også elske denne roman.Informationer og udgaver

2020

Bog

Camilla Davidsson

Palatium, 2. udgave

2019

Bog

Camilla Davidsson

Palatium, 1. udgave

2019

Ebog

Camilla Davidsson

Palatium, 1. udgave

2019

Lydbog (net)

indlæser: Klara Witt

Palatium

2019

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Klara Witt

AV Forlaget Den Grimme Ælling