Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Ligevægt - stærk, let og mæt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

234 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Ophav

Anne Hjernøe(forfatter)

Winnie Methmann(illustrator)

Anja Lambek(diverse)
Genre og formøvelser, opskrifter, kostvejledninger
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. apr. 2020

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 27. apr. 2020

Anne Hjernøe spiser tre gode måltider om dagen og har fokus på motion for at opretholde sit vægttab. For læsere, der ønsker at tabe sig og holde vægten stabil.

Anne Hjernøe tabte sig for ca. 2 år siden 20 kg og blev opfordret til at skrive en bog om det. Det blev til succesen Stærk, let og mæt. I denne aktuelle bog følger hun op på de gode vaner, hun fik skabt sig med vægttabet, kombineret med ideer og tips til hvordan du holder vægttabet. Bogens første del har fokus på bevægelse og gode vaner. Der er fx oplæg til et gå- eller løbeprogram, så du kan komme godt i gang. Bogens anden del indeholder opskrifter på dagens tre måltider og hun præsenterer 21 x morgenmad, frokost og aftensmad. Hvert måltid består af 500 kalorier, så de nemt kan byttes ud og kombineres for at indtage 1500 kalorier på en dag. Annes succes med sit vægttab går nemlig ud på, kun at spise tre måltider om dagen, så hun dermed kan holde styr på kalorierne. De fleste opskrifter er lavet til 1 person. Alle opskrifter er suppleret med helsides farvefotos.

En bog som kan bruges som supplement til Stærk, let og mæteller stå alene. Bogens træningsøvelser og motionsprogrammer er lette at overskue og opskrifterne ser appetitlige ud. Anne Hjernøes vægttab og positive tilgang smitter.

Body by FridaHealthy skinny bitch


og Healthy skinny bitch indeholder også en kombination af træning og kostplanerBody by Frida og indeholder også en kombination af træning og kostplaner.Informationer og udgaver

2020

Bog

Illustrator: Winnie Methmann

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2020

Bog

Illustrator: Winnie Methmann

Politiken, 1. udgave

2020

Ebog

Illustrator: Winnie Methmann

Politiken, 1. e-bogsudgave

2021

Lydbog (net)

Anne Hjernøe

Politiken