Gå til indholdBøger / faglitteratur

Liget i pyjamas og 10 andre kriminalsager

Del 1 af Opklaret!Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

303 sider

Udgivet

2012

Målgruppe

til voksne


Indhold

  • På klos hold

  • Kreaturhandleren

  • Med døden til følge

  • Lilly er borte

  • Stadiondrabet

  • Danmarkshistoriens største kunsttyveri

  • Liget i pyjamas

  • Mordet i kinagrillen

  • I løvens hule

  • Alene hjemme


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. jul. 2015

af

af

Bent Birk Kristensen

d. 15. jul. 2015

23 danske kriminalsager fortalt i 2 bind. Henvender sig til en bred målgruppe med interesse for autentiske kriminalsager.

23 danske kriminalsager, heraf 2 uopklarede gennemgås udførligt. Hovedvægten er lagt på drabssager, men der er også sager om svindel, voldtægt og tyveri. Afslutningsvis er der i hvert bind en uopklaret sag. Sagerne gennemgås grundigt med en beskrivelse af selve forbrydelsen og det efterfølgende opklaringsarbejde og dom. Hver sag fylder 20-30 sider. Sagerne er beskrevet på grundlag af politirapporter, pressemateriale og årbogen Nordisk Kriminalreportage.

Bøger om autentiske kriminalsager har et forholdsvist stort publikum. Sagerne er sprogligt lettilgængelige og velskrevne og indgår på samme niveau som den store række bøger med tilsvarende indhold.

Der foreligger en lang række bøger om autentiske kriminalsager, og nærværende adskiller sig ikke i form og indhold væsentligt fra de øvrige. Af andre kan nævnes Danske kriminalsager gennem 100 år. Del 1Opklaret


Kriminelle Danmark. 1. bind : Sydsjælland & Lolland-Falster


, Opklaret og Kriminelle Danmark. 1. bindDer foreligger en lang række bøger om autentiske kriminalsager, og nærværende adskiller sig ikke i form og indhold væsentligt fra de øvrige. Af andre kan nævnes Danske kriminalsager gennem 100 år. Del 1, og Kriminelle Danmark. 1. bindDer foreligger en lang række bøger om autentiske kriminalsager, og nærværende adskiller sig ikke i form og indhold væsentligt fra de øvrige. Af andre kan nævnes Danske kriminalsager gennem 100 år. Del 1, Opklaret og Kriminelle Danmark. 1. bind.Informationer og udgaver

2012

Bog

Lars Vestergaard (f. 1971-04-27)

People's Press, 1. udgave

2018

Ebog

Lars Vestergaard (f. 1971-04-27)

People'sPress, 1

2016

Lydbog (net)

indlæser: Morten Rønnelund

Biblioteksmedier

2015

Lydbog (net)

indlæser: Morten Rønnelund

Nota

2015

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Morten Rønnelund

Biblioteksmedier

2015

Lydbog (cd)

indlæser: Morten Rønnelund

Biblioteksmedier