Gå til indholdLidt af far


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

213 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Frederik Lindhardt fortæller om de sidste år sammen med sin far, den tidligere biskop, Jan Lindhardt, der i 2012 fik konstateret Alzheimers


Anmeldelser (6)


24. apr. 2017

Frederiks far, den tidligere biskop Jan Lindhart, får konstateret Alzheimers og pludselig bliver verden meget mindre. Frederik fortæller om hvordan det er at være pårørende til en person der gradvist forsvinder. Til pårørende og interesserede i Alzheimers.

Alzheimers er en frygtelig sygdom, kroppen fungerer, mens hjernen langsomt svigter. I denne bog fortæller Frederik Lindhardt om de sidste år sammen med hans far, den tidligere biskop, Jan Lindhardt, der i 2012 får konstateret Alzheimers. Lindhardt fortæller om hvordan hans fars person og intellekt langsomt forsvinder og ændrer sig. Lindhardt fortæller både om de hårde stunder, hvor han slet ikke kan genkende sin far længere, men også om de gode stunder hvor personligheden og humoren igen træder frem. Frederik Lindhardt er uddannet cand.mag. i retorik.

Bogen er rørende, Lindhardts baggrund i retorik fornægter sig ikke, beskrivelserne går lige ind og rammer en i hjertet. Bogen er dels Lindhardts egen fortælling om faren, men også en bog der sætter spørgsmålstegn ved hvad livet er, når man er så syg som hans far var.

Andre bøger der ligner meget, om samme emne, er Tøsne og forsytia


Da Aage forsvandt


og Da Aage forsvandtAndre bøger der ligner meget, om samme emne, er Tøsne og forsytia og Andre bøger der ligner meget, om samme emne, er Tøsne og forsytia og Da Aage forsvandt.

Lektørudtalelse

Af

Allan Thomsen Volhøj

Politiken

Af

Karsten R. S. Ifversen

d. 18. jun. 2017

Kristeligt dagblad

Af

Lotte Kirkeby Hansen

d. 10. jun. 2017

Jyllands-posten

Af

Henriette Bacher Lind

d. 14. maj. 2017

Kristeligt dagblad

Af

Lotte Kirkeby Hansen

d. 5. maj. 2017

Weekendavisen

Af

Birte Weiss

d. 5. maj. 2017


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Lydbog (net)

2017

Bog

2021

Bog

2017

Punktskrift

2021

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2017