Gå til indholdLev sundt med vitaminer og mineraler


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

359 sider: ill. i farver

Udgivet

2022

genre/form

håndbøgerOriginaludgave

2009


Beskrivelse


Opslagsbog med gennemgang af vitaminer, mineraler, fedtstoffer, antioxidanter samt tungmetaller og miljøgifte. Med råd og anvisninger om kost og forebyggelse af livsstilssygdomme


Anmeldelser (1)


12. jun. 2009

En bog til alle der ønsker at leve sundt og få det bedste ud af vitaminer og mineraler.

Henrik Dilling er uddannet biopat og ernæringsrådgiver. Med bogen Lev sundt med vitaminer og mineraler ønsker forfatteren at gøre opmærksom på vitaminer og mineralers betydning for kroppen. Forfatteren kommer også omkring fedtstoffer og antioxidanter. Bogen indeholder tests, så læseren kan tjekke sin egen krops tilstand. Desuden gives der råd om, hvad læseren skal spise, og hvordan maden skal tilberedes for at få den rette mængde vitaminer og mineraler samt anvisninger til hvornår det kan være nødvendigt med tilskud. Bogen indeholder udførlig ordliste, register og henvisninger til videre læsning på nettet og i bøger.

Henrik Dilling har tidligere skrevet bogen Klar besked om vitaminer og mineraler, 1. udgave fra 1999. Desuden findes der bøgerne Naturens vitaminer og mineraler og Vitaminer og mineraler : lægens guide til naturlig sundhed, som er kommet i nye udgaver indenfor de sidste par år, og som kommer omkring de samme aspekter af emnet.

En god og grundig bog til alle der ønsker at dykke dybere ned i vitamin- og mineraltilskuds store betydning for kroppen.

Lektørudtalelse

Af

Katja Larsen


Informationer og udgaver

Bog

2022

Bog

2016

Bog

2012

Bog

2009

Ebog

2022

Ebog

2013

Ebog

2012