Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Lev i nuet - og få et bedre liv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

96 sider

Udgivet

2008

Ophav

Bjarne Toftegård(forfatter)
Genre og formøvelser
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Selvhjælpsbog, der sætter fokus på at være nærværende, slippe fortiden, stole på fremtiden, få handlefrihed, mental frihed og bedre selvværd, som en del af processen mod at være mere til stede i nuet. Hvert kapitel afsluttes med øvelser


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj. 2008

af

af

Laura Michelsen

d. 8. maj. 2008

Endnu en bog om det stadig super hotte emne at være til stede i nuet. Bogen har bred appel og kan bruges af alle.

Lev i nuet er en enkel og overskuelig grundbog, der i ti korte, præcise kapitler sætter fokus på de ting, der er med til at fjerne os fra nuet, og hvordan vi med ganske få virkemidler kan komme tilbage til det. Forfatterens væsentligste formål med at lære os dette, er at få tiden til at vare længere og få det optimale ud af den. Efter en kort redegørelse for tidsbegrebet kommer han i løbet af de ti kapitler ind på det at være nærværende, slippe fortiden, stole på fremtiden, få handlefrihed, mental frihed og bedre selvværd, som en del af processen mod at være mere til stede i nuet. Hvert kapitel afsluttes med meget konkrete øvelser eller opgaver, som forfatteren opfordrer til at bruge et par dage eller en uge på, før der læses videre i bogen. Bogen sender på denne måde selv hele tiden læseren tilbage til nuet, hvilket er en fin taktik og helt i tråd med dens formål.

Bogen bringer tankerne hen på Tolles Nuets kraft men den er mere pragmatisk i sin tilgang, og vil tiltrække de, der ikke er så spirituelt anlagte, men gerne vil have mere ud af deres tid. Forord af lifecoach Sofia Manning.

Bogen er kort, præcis og meget praktisk anvendelig. God balance mellem teori og øvelser.Informationer og udgaver

2008

Bog

Bjarne Toftegård

Go'Bog, Udgave 1

2013

Ebog

Bjarne Toftegård

Go'Bog, Udgave 1

2008

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Karen Margrethe Mortensen

KLO