Gå til indholdLerlandet : eventyr i selvhærdende ler


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

Ca. 110 sider: ill. i farver ; 30 cm

Udgivet

2019

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Trin-for-trin guides til 15 finurlige figurer i selvhærdende ler, som Fie Fehår eller John Langøje. Hver figur præsenteres med sin egen fortælling


Anmeldelser (1)


15. okt. 2019

Kreativitet og fortællelyst kombineres i "Lerlandet". Bogen indeholder guides til at lave 15 sjove figurer i selvhærdende ler. Hver figur har sin egen fortælling. Kreativ underholdning for børn fra 6-10 år og deres voksne.

Linette Harpsøe sætter scenen for eventyret i "Lerlandet" i bogens forord. Derefter følger beskrivelsen af hvilke redskaber man skal bruge, når man arbejder med selvhærdende ler og der fortælles kort om, hvad selvhærdende ler er for et materiale og hvordan man arbejder med det. Over tre fortællinger, "Skovbrynet", "Lumia" og "Kaos-riget" får man en trin for trin forklaring til figurerne i de forskellige fantasiverdner. Hvert fantasiland beskrives og gennem bogen stilles der spørgsmål til fortællingen og figurerne, der opfordrer til dialog. Ikke indbundet. Format 21x30 cm.

Hobbybog, der henvender sig til kreative børn og voksne ler-entusiaster. De tre fortællinger i bogen kan sætte fantasien i gang og bruges til efterfølgende leg med de færdige eventyr-figurer. De trin-for-trin-forklaringer, der følger hver figur formidles udelukkende via farvefotos. Disse er ret små 4x3 cm og det kan være svært at se detaljer. Bogen har en fin og farverig forside.

Flere kreative idéer til figure i ler kan du få i Maries sjove figurer


Flere kreative idéer til figure i ler kan du få i Maries sjove figurer.

Lektørudtalelse

Af

Helle Laursen


Informationer og udgaver

Bog

2019

Ebog

2019