Gå til indholdBøger / faglitteratur

Ledelsesteamet gentænkt : sådan skaber I kurs, koordinering og commitment


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

288 sider: ill.

Udgivet

2015

Ophav

Louises design(illustrator)

Mogens Skjold(illustrator)
Sværhedsgrad

for ledere


Beskrivelse


Om de udfordringer, der opstår i arbejdet med ledelsesteams, og introduktion til 12 pointer, som hjælper lederen og teamet til at udvikle arbejdsmetoderne og få mest ud af ressourcerne


Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. apr. 2015

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 1. apr. 2015

Det er svært at få ledergrupper og ledelsesteam til at fungere, men griber vi det nu også rigtigt an? Bogen her giver praktisk arbejdende lederteam mulighed for at se på deres funktion med nye øjne.

Anders Trillingsgaard, der er konsulent, skrev i 2010 ph.d. i erhvervsledelse, Udviklingsepisoder i ledelseteams, og det er den, der danner grundlag for "Ledelsesteamet gentænkt", hvor Trillingsgård i 12 pointer om ledelsesgrupper udfordrer vores forestillinger om ledelse. De 12 pointer præsenteres og gennemgås grundigt i hvert sit kapitel, der også giver plads til kritiske spørgsmål. Hvert kapitel afsluttes med en opsummering og relevant litteratur. Desuden indeholder bogen, der er illustreret med tavler, tabeller og enkelte tegninger, en samlet litteraturliste og et stikordsregisterUdviklingsepisoder i ledelsesteams.

Bogen er sit akademiske ophav til trods nem at gå til, og med sine gennemarbejdede pointer udfordrer AT ikke kun vores daglige forestillinger, han tager ind imellem livtag med de kendte teoretikere. Bogen retter sig derfor både mod undervisere og mod praktisk arbejdende ledere, mens ledelsesforskere nok også skal have fat i den bagvedliggende ph.d. afhandling.

I 2010 udkom den ganske korte Ledelse er (også) en holdsportder henvender sig til offentlige ledere. Den får her konkurrence som "bogen om teamledelse".


P [online]

[2015]

af

af

Signe Groth-Brodersen

[2015]


Lederne

Årg. 99, nr. 1 (2015)

af

af

Helle Bruun Madsen

Årg. 99, nr. 1 (2015)


Jyllands-posten

d. 31. maj. 2015

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 31. maj. 2015


Børsen

d. 20. jan. 2016

af

af

Henrik Ørholst

d. 20. jan. 2016Informationer og udgaver

2015

Bog

Illustratorer: Louises design, Louise Glargaard Perlmutter, Mogens Skjold

Dansk Psykologisk Forlag, 1. udgave

2015

E-bog

Illustratorer: Louises design, Louise Glargaard Perlmutter, Mogens Skjold

Dansk Psykologisk Forlag, 1. e-bogsudgave