Bøger / faglitteratur / biografier

Ledelse ifølge Steve Jobs


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
91 sider: ill.
Udgivet
2014
Ophav
Genre og form
biografier
Målgruppe
for ledere

Beskrivelse


14 praktiske og universelle råd fra lederen bag Apple til ledere af alle typer af små og store virksomheder og organisationer.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. okt. 2014

af

af

Jette Landberg

d. 23. okt. 2014

Alle der interesserer sig for ledelse, vil få et kick af at læse denne lille bog, der i korte, klare afsnit uddrager essensen af Steve Jobs tanker om ledelse.

Journalist Walter Isaacson har skrevet en stor biografi om Jobs, og i den forbindelse har han interviewet ham mange gange. Med bogen her har han samlet de 14 mest centrale råd om ledelse, som Steve Jobs så det. I 14 korte afsnit beskrives de enkelte råd, fx at fokusere og blive ved med at fokusere, at gøre det enkelt, at vægte produktet over profitten, at være perfektionist osv. De 14 teser giver tilsammen et billede af en kompromisløs leder, der ikke altid var behagelig at være sammen med, men samtidig et billede af en leder, der forstod at få medarbejderne med og skabe resultater som Ipod, Iphone og Ipad.

Bogen er let og hurtigt læst og giver samtidig stof til eftertanke, som man kan tage med i egen virksomhed eller i forståelsen af Jobs succes.

Foruden biografien af Isaacson Steve JobsSteve Jobs' innovationsmetode findes der flere bøger om ' innovation og ledelse bl.a. Carmine Gallo ' innovationsmetode, som er langt mere omfattende og indviklet end denneForuden biografien af Isaacson Steve Jobs findes der flere bøger om Steve Jobs' innovation og ledelse bl.a. Carmine Gallo , som er langt mere omfattende og indviklet end denne.


Jyllands-posten

d. 7. dec. 2014

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 7. dec. 2014


Berlingske tidende

d. 9. nov. 2014

af

af

Frank Dybdal Lilleøre

d. 9. nov. 2014