Gå til indholdLed ikke efter mig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

358 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

spænding,

romanerOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Simons teenagedatter er stukket af hjemmefra, drevet af et massivt narkomisbrug. Da Simon begiver sig ud for at lede efter hende, bringer det både hans og resten af familiens liv i fare


Anmeldelser (2)


19. aug. 2019

Hvad ville du gøre, hvis din datter var forsvundet ud i et håbløst narkomisbrug? Ville du lede efter hende eller lade hende gå? Her kommer endnu en spændende thriller fra den populære Harlan Coben. For både mandlige og kvindelige spændingslæsere.

Simon Greenes teenagedatter Paige er stukket af hjemmefra, efter at hendes kæreste har trukket hende ud i et massivt narkomisbrug. Selv om Simon burde give op, fortsætter han med at lede efter hende, og hans søgen bringer både ham og resten af familien i fare, da jagten snart bringer dem i kontakt med en uhyggelig kriminel underverden. Parallelt med historien følger vi i mindre passager, lejemorderne Ash og DeeDee. Harlan Coben har senest udgivet Giv ikke slip


Simon Greenes teenagedatter Paige er stukket af hjemmefra, efter at hendes kæreste har trukket hende ud i et massivt narkomisbrug. Selv om Simon burde give op, fortsætter han med at lede efter hende, og hans søgen bringer både ham og resten af familien i fare, da jagten snart bringer dem i kontakt med en uhyggelig kriminel underverden. Parallelt med historien følger vi i mindre passager, lejemorderne Ash og DeeDee. Harlan Coben har senest udgivet Giv ikke slip.

Et spændende og medrivende familiedrama, hvor læseren tages med til en uhyggelig underverden af narko og kriminalitet, hvor menneskeliv ikke er mere værd end det næste fix. Det er også en fortælling om kærlighed mellem forældre og børn, om hvor langt en far vil gå for sit barns skyld. Bogen er velskrevet og velgennemtænkt og holder læseren på tæerne hele vejen.

Kan sammenlignes med udgivelser af andre af de store, produktive forfattere som Håkan Nesser og Karin Slaughter.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap

Jyllands-posten

Af

Katrine Sommer Boysen (f. 1980)

d. 19. apr. 2020


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (cd)

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2019