Gå til indholdLav mad med de mindste


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

61 sider: alle illustrerede i farver

Udgivet

2013

Originaludgave

2013


Anmeldelser (2)


7. jun. 2013

Bogen henvender sig til de allermindste kokke og deres forældre. Bogen kan med lidt hjælp fra voksne selvlæses fra ca. 6-7 år, mens ti-årige selv vil kunne følge opskrifterne.

En fin og inspirerende billedkogebog for de mindste kokke i familien. Forfatteren opfordrer til at tage børnene med i madlavning, også selvom det tager lidt længere tid. Der er i bogen lagt vægt på, at det er nemme opskrifter på lækker og fedtfattig mad, som de fleste børn kan lide. Retterne tager ikke lang tid, så de små kokkes tålmodighed bliver ikke sat på prøve. Der er mange forskellige slags retter at vælge mellem, bl.a. snacks, frokostretter og bagværk. Opskrifterne er opbygget sådan, at ingredienserne præsenteres i tegninger med klar angivelse af mål ud for, og derefter er der beskrevet i enkle trin, hvordan man tilbereder retten. Bogen er illustreret af Birgitte Ahlmann, der har flere andre værker bag sig, og de fine tegninger appellerer til de små.

I bibliotekerne findes i forvejen Monsterkogebogen, 2006, der dog til forskel for denne arbejder i rim og har givet retterne ulækre navne.

En dejlig billedkogebog for familiens mindste fra ca. 6 år med hjælp fra voksne, og til selvstændig madlavning for børn fra ca. 10 år. Opskrifterne er enkelt opbygget og ledsaget af fine tegninger, der gør madlavningen let for de små. Bogen vil helt sikkert have mange læsere og udøvere.

Lektørudtalelse

Af

Louise Urban Andersen

Politiken

Af

Kjeld Koplev

d. 23. jun. 2013


Informationer og udgaver

Bog

2013

Bog

2013